x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Modă pentru supereroi

Modă pentru supereroi

07 Mai 2008   •   00:00
Modă pentru supereroi

Muzeul Metropolitan de Artă din New York găzduieşte o expoziţie intitulată “Supereroi: Modă şi fantezie”. Printre costumele expuse se numără şi cel purtat de Tobey Maguire în “Spiderman 3” (2007). Organizatorii manifestării vor să arate cum au influenţat filmele cu supereroi moda de-a lungul anilor.

Muzeul Metropolitan de Artă din New York găzduieşte o expoziţie intitulată “Supereroi: Modă şi fantezie”. Printre costumele expuse se numără şi cel purtat de Tobey Maguire în “Spiderman 3” (2007). Organizatorii manifestării vor să arate cum au influenţat filmele cu supereroi moda de-a lungul anilor.

 

 

 

Pachet turistic - Întîlniri cu traficanţi de droguri

Secretariatul Securităţii din Rio de Janeiro a anunţat deschiderea unei anchete asupra organizării unui circuit turistic în Rocinha, celebră “favela” (cartier periferic) a oraşului brazilian, care includea o întîlnire şi fotografii-suvenir cu traficanţi de droguri din zonă, informează Rompres. Potrivit unui reportaj realizat de un ziarist al cotidianului Folha din Sao Paulo, care s-a prezentat drept turist străin, agenţia Private Tours ar propune pentru 90 de reais (35 de euro) excursii cu durata de patru ore prin Rocinha, cu opriri în “bocas de fumo” (locuri în care operează traficanţii de droguri). Fotografiile-suvenir cu narco-traficanţii care îşi maschează figura ar face şi ele parte din program, fiind incluse în preţ.

 

 

 

Tentativă - Zbor atîrnat de propriul păr

Un indian intenţionează să “zboare” atîrnat de propriul păr de un elicopter, informează Ananova. După ce a reuşit să tragă după el, tot cu ajutorul podoabei capilare, celebrul “tren de jucărie” din Darjeeling, Shailendra Roy vrea să călătorească prin aer suspendat doar de părul său, strîns în coadă de cal, fără nici o altă măsură de siguranţă. Indianul spune că secretul părului său extrem de rezistent este uleiul de muştar cu care îşi unge periodic podoaba capilară.

 

 

 

 

Record - Cel mai înalt turn din piese Lego

Vizitatorii Legoland din Marea Britanie au realizat cel mai înalt turn Lego construit vreodată, informează site-ul metro.co.uk. Nu mai puţin de 500.000 de piese au fost necesare pentru realizarea copiei unui catarg de ambarcaţiune din vremea vikingilor. Fiecare copil a construit o secţiune de 20 de centimetri, întregul edificiu măsurînd 30,5 de metri. “Sîntem foarte mîndri că am stabilit un nou record mondial”, a declarat Penny Jenkins, organizatorul evenimentului. Precedenta performanţă – 29,3 metri, a fost reuşită în parcul Lego din Toronto.

 

 

 

“Coleg” - Urs – gardian la închisoare

În împrejurimile închisorii din Louisiana (SUA) îşi face veacul un urs de peste 200 de kilograme. Fără a cere salariu, animalul s-a transformat într-un gardian de nădejde al centrului de detenţie. “Iubesc acel urs. E tocmai unde trebuie să fie. Nici un deţinut nu va încerca să evadeze în timpul nopţii şi să se aventureze prin acea zonă”, a declarat unul dintre paznicii de la Louisiana State Penitentiary. Ursul nu este singurul “gardian” al zonei. Închisoarea, cunoscută şi sub numele de Angola, se învecinează cu zone periculoase în care sălăşluiesc aligatori, şerpi cu clopoţei sau mistreţi.

×
Subiecte în articol: magazin