x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monden - Rocsana si-a redecorat casa

Monden - Rocsana si-a redecorat casa

de Adrian Vaduva    |    14 Iul 2006   •   00:00
Monden - Rocsana si-a redecorat casa

Ajunsa tocmai in Mecca jocurilor de noroc, Las Vegas, pentru un concert al divei pop Madonna, vedeta Prima TV, Rocsana Marcu, s-a gandit ca n-ar fi rau sa dea o fuga in Malibu pentru a petrece cateva zile pe celebrele plaje californiene. Dupa cateva ore petrecute la soare, Rocsana a dat o raita prin magazinele de acolo. Insa nu toalele au fost cele care i-au atras atentia, ci cateva covoare specifice zonei.

Asa se face ca Rocsana s-a intors in Romania avand bagajele burdusite de covoare din Malibu, dar si piei de animale salbatice, mai exact leoparzi, accesorii care pe plaiurile mioritice depasesc suma de 2.000 de euro bucata. "Concertul Madonnei a fost extraordinar. Mai mult, am avut bucuria de a locui in acelasi hotel cu ea. Cu toate ca mi-ar fi placut sa am un autograf sau chiar sa facem o poza impreuna nu m-am putut apropia, asa ca am admirat-o de la distanta. Insa, nu m-am intors cu mana goala. Eram hotarata de mai multa vreme sa-mi redecorez casa si, profitand de faptul ca am gasit cateva piese frumoase in Malibu, am trecut la treaba imediat ce am ajuns in Bucuresti. Pot spune ca am avut emotii pe aeroport pana am intrat in posesia bagajelor, intrucat mi-era teama sa nu se rataceasca", ne-a povestit prezentatoarea emisiunii Garito.

Nick de la N&D, cereri de autograf pe parbriz

Nu este nici un secret ca adolescentii sunt cei mai mari fani ai trupei N&D. Tocmai de aceea Nick este de multe ori oprit pe strada de pusti care doresc cateva cuvinte de la idolul lor. Insa, de curand, un grup de adolescenti care a recunoscut masina artistului i-a postat in parbriz mai multe cereri pentru autografe. "In urma cu cateva zile m-au dus pana la un tovaras cu care aveam treaba. Iar dupa ce m-am intors la masina, am observat un teanc de foi postat pe parbriz. Initial, am crezut ca am primit vreo amenda, insa cand am inceput sa le rasfoiesc am vazut ca erau cereri de autografe. Aveau scrise pe ele numele, dar si mesajul pe care tinerii il voiau scris de mine. M-am conformat si am inceput sa le impart copiilor din fata blocului care asteptau cuminti sa le vina randul", a declarat amuzat Nick.

×