x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun MonicaDascălu: sensibilă şi discretă

MonicaDascălu: sensibilă şi discretă

de Roxana Ioana Ancuta    |    03 Iul 2009   •   00:00
MonicaDascălu: sensibilă şi discretă

Viaţa, complimentul suprem pe care l-a primit ştirista Pro TV: "Părinţii mei mi-au dăruit viaţă şi acest lucru reprezintă pentru mine complimentul suprem."

Cu siguranţă, ochii tăi au vă­zut multe, dar, la rândul lor, au fost văzuţi şi admiraţi de multe per­soane. Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai pri­mit?
Părinţii mei mi-au dăruit viaţă şi acest lucru reprezintă pentru mine complimentul suprem.

 

Care este cea mai mare satis­fac­ţe pe care ţi-o aduce munca pe care o faci în momentul de faţă?
Munca în echipa Ştirilor Pro TV e pentru mine ca un motor, care mi-a conferit echilibru interior, un reper care m-a făcut să nu-mi pierd speranţa oricât de grea era o situaţie şi, chiar mai mult, să sper... Satisfacţia maximă e atunci când simţi că munca ta este apreciată de telespectatori şi de echipa cu care muncesc zilnic. Emi­siunea "Week-end cu Monica Dascălu", de la Pro TV Internaţional, mi-a dat şansa de a pătrunde într-o lume nouă şi de a experimenta un nou gen de televiziune: entertainmentul.

 

Ce te sensibilizează cel mai mult?
Tot ce are legatură cu copii trişti, cu suferinţa şi neajutorarea oamenilor, mă întristează foarte tare.

 

Cum arată o zi din viaţa ta, în afara serviciului?
Viaţa mea se încadrează în normalitate şi ador acest lucru. Îmi place foarte mult să-mi petrec timpul alături de cei dragi şi să mă bucur de compania lor.

 

Declarai, într-un interviu, fap­tul că eşti mândră că eşti ro­mâncă. Care sunt acele motive care-ţi induc sentimentul acesta de mândrie?
De-a lungul anilor, am avut ocazia să cunosc foarte mulţi români de succes care au reuşit performanţe extraordinare în ţările în care s-au stabilit, fie că e vorba de avocaţi, doctori, oameni de ştiinţă sau artişti, toţi poartă cu ei spiritul româ­nesc, iar atunci când reuşeşti să cu­noşti astfel de oameni, sentimetul de mândrie e inevitabil.

 

A existat un moment în care să regreţi faptul că eşti persoană publică?
Nu. Încă din primul an de muncă am ştiut să îmi asum şi părţile bune, dar şi cele mai puţin plăcute, aşa încât nu am avut aşteptări nerealiste ca să ajung să regret faptul că lucrez în media.

 

Angelina Jolie este actriţa ta preferată. Într-un interviu, ce-ai întreba-o?
Având în vedere faptul că a fost desemnată în 2009, de re­vista Forbes, "Cea mai puternică celebritate din lume", aş vrea să aflu ce anume a contat mai mult: expu­nearea media sau câştigurile reali­zate de pe urma filmelor?

×
Subiecte în articol: vedete