x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Multe grade în sufletul lui Victor Slav

Multe grade în sufletul lui Victor Slav

de Roxana Ioana Ancuta    |    02 Apr 2009   •   00:00
Multe grade în sufletul lui Victor Slav

"În inima mea, vremea este însorită şi minunată. Trebuie să recunoaştem că... am şi «pile»!"



Când erai mic, îi invidiai pe toţi cei care veneau în vizită, pentru că erau trataţi cu tot felul de bunătăţi. Existenţa ta este şi ea, într-un fel, o vizită în această lume. Cu ce îţi place să fii tratat?

Încă îi mai invidiez... Cât despre ce îmi place mie să primesc de la viaţă... în primul rând respect. Şi eu, la rândul meu, mă port cu respect cu cei cu care interacţionez. Apoi, apreciez foarte mult sinceritatea şi oamenii care spun totul direct, firesc, fără cuvinte fardate. Şi, bineînţeles, îmi place să fiu tratat cu dragoste!  

 Care au fost cele mai importante momente din viaţa ta?

Fiecare moment în parte a avut rolul lui important în drumul pe care l-am parcurs până acum şi toate sunt strâns legate... de exemplu, dacă nu aş fi făcut modelling, poate nu aş fi ajuns la "Vara ispitelor", apoi la "Vremea", iar acum la emisiunea "Frumuseţe pe muchie de cuţit". Cu siguranţă, ziua în care am intrat în televiziune mi-a schimbat viaţa. La fel şi clipa când am cunoscut-o pe Anda.

 Cum te-a cucerit Anda? Crezi că dragostea este raţiunea de a fi?

Cu siguranţă, nu se poate trăi fără dragoste, fără jumătatea noastră. Aşa suntem noi, oamenii. Eu nu cred în dragoste la prima vedere, cred că iubirea vine uşor-uşor, atunci când îl descoperi pe cel de lângă tine. Anda m-a cucerit prin firea ei spontană, optimismul debordant şi simţul umorului foarte dezvoltat.

 Este adevărat ce se spune: şi bărbaţii plâng!? Pe tine ce te emoţionează până la lacrimi?

Da, şi bărbaţii plâng, iar pe mine mă emoţionează foarte multe lucruri, dar cel mai tare mă cutremură întâmplările dramatice din viaţa reală.  

 Chiar dacă prezinţi o nouă emisiune, la ProTv, "Frumuseţe pe muchie de cuţit", "vremea" rămâne neschimbată. Aşadar, câte grade sunt în sufletul tău în momentul de faţă?

Multe!!! Şi asta pentru că, în prezent, sunt foarte fericit, îmi merge bine şi sentimental şi profesional. L-aş mânia pe Dumnezeu dacă m-aş plânge! La mine în suflet vremea este însorită, minunată, caldă şi asta, de ce să nu recunoaştem, pentru că am şi "pile"!

×
Subiecte în articol: vedete