x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Gwen revine

Muzica - Gwen revine

de Raluca Grintescu    |    24 Noi 2006   •   00:00
Muzica - Gwen revine

Cu un album dulce-dulce: "The Sweet Escape

" Cu un album dulce-dulce: "The Sweet Escape"

Pentru noul album "The Sweet Escape", Gwen Stefani a lucrat cu nume sonore din showbiz-ul londonez si american, insa surpriza o reprezinta aparitia pianistului Tim Rice-Oxley (Keane). Noul produs, a carui lansare a fost amanata, intrucat Gwen a nascut un baietel anul trecut si si-a indeplinit indatoririle de mamica, este realizat in colaborare cu artisti si producatori de top precum Pharell Williams, Akon sau compozitorul lui Beyonce, Swizz Beatz, Tony Kanal, Nelle Hooper, Sean Garrett, Dave Stewart.

MAI ALTFEL. "Acest album este cu totul diferit fata de ce am produs pana acum. Am inceput sa lucrez la el inca de anul trecut, inainte de nasterea baietelului meu Kingstyon, insa am adus note noi, suave. Este un produs modern, cu un sound mai dance... nu foarte retro", marturiseste Stefani. Pharell Williams si-a demonstrat talentul in piesa "Wind It Up", care va fi, de altfel, si primul extras pe single, iar Rice-Oxley a facut din cateva piese o adevarata opera de arta. Videoclipul piesei "Wind It Up" este regizat de Sophie Muller, colaborator vechi al artistei. Dar ramane sa ne convingem la 4 decembrie, cand albumul va aparea pe piata. Gwen va lansa si un DVD, care va contine filmari din turneul Harajuku Lovers Live (concerte sustinute in orasul natal al artistei - Anaheim, California), iar in aprilie 2007, Gwen va incepe un turneu in SUA.

FLASH NEWS
TURNEU. Deftones sunt pusi pe fapte mari. Trupetii vor sa plece in turneu in martie, anul viitor, in Anglia. Un megaturneu de trei ani. Cu acest prilej, baietii vor sa-si promoveze cel de-al cincilea album de studio - "Saturday Night Wrist", care va fi lansat la 8 martie cu un concert in Liverpool.

ADOPTIE. Un alt artist pop este pe cale sa adopte un copil. Ricky Martin a dezvaluit ca vrea sa le urmeze pe Angelina Jolie si pe Madonna si sa creasca un copil orfan. In caz ca nu stiati, Ricky este implicat in proiectul UNICEF "United Children’s Fund", fundatie prin care cantaretul le gaseste un camin copiilor din India.

CEI MAI TARI. Un studio recent a gasit ca albumul Queen "Greatest Hits" este cel mai bine vandut album din ultimii 50 de ani, disc vandut in 5,4 milioane de copii doar in Marea Britanie, urmat fiind de albumul "Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band" al Beatles-ilor (4.8 milioane de copii). Dupa Queen si The Beatles se pare ca pretendentii la titlu sunt Oasis, al caror album "What’s The Story" s-a vandut in 4,3 milioane de copii. The Rolling Stones, Sting, Sex Pistol sau Bob Dylan nu au reusit sa ocupe nici o pozitie in topul celor mai bine vandute 100 de albume. In schimb, James Blunt cu "Back To Bedlam" si David Grey cu "White Lady" au sunt favoritii topului.
×