x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Michael Jackson vrea BEP

Muzica - Michael Jackson vrea BEP

de Raluca Grintescu    |    10 Noi 2006   •   00:00
Muzica  -  Michael Jackson vrea BEP

Will.i.am il ajuta pe regele pop la noul album

Will.i.am il ajuta pe regele pop la noul album

Michael Jackson l-a invitat pe producatorul rapper sa colaboreze la cateva piese de pe noul sau album. Intr-un interviu acordat emisiunii "Access Hollywood", Jackson a marturisit ca el si Will.i.am au intrat deja in studio si pregatesc niste surprize.

POTPURIURI. "Imi place tare mult ce face el acolo, mi se pare o colaborare interesanta. Astept rezultatul si mai ales sunt curios daca vom fi pe aceeasi lungime de unda si chimia functioneaza in cazul nostru. W.ill.i.am este minunat, inovativ, pozitiv si face o muzica grozava", afirma artistul, care nu a mai scos nici un proiect nou din 2001. Desi el zice ca nu s-a oprit din compus muzica. Si mai spune el ca muzica lui seamana cu un potpuriu, o muzica in stare sa atinga masele. In ultimii ani, Michael a tot promis ca va scoate pe piata diverse proiecte la care inca lucreaza, inclusiv un single in onoarea victimelor Katrina. In plus, acesta a confirmat ca noul album din cariera va fi lansat abia la anul viitor, material ce va fi produs de o casa de discuri din Bahrain. Asteptam cu nerabdare sa vedem cum va suna mult asteptata "marfa"!

FLASH NEWS
PROCES. Green Day este data in judecata de Paul McPike, un bacan din Oregon, care a invinuit-o ca ar fi plagiat piesa "American Idiot" de pe noul album. Paul pretinde ca a compus atat versurile, cat si linia melodica in liceu. Mai mult, acesta a marturisit ca a mai scris cateva piese pentru trupa si pentru casa de discuri Warner Bros, dar a fost ignorat. Se pare ca bacanul vrea profituri din vanzarile albumului si DVD-ului cu pricina.

BEACH PARTY. Fatboy Slim, pe numele sau real Norman Cook, este pe punctul de a confirma detaliile unei petreceri grandioase pe plaja din Brighton, pe care o va tine de Anul Nou. De asemenea, Fatboy spera sa termine cat mai curand si noul proiect muzical "Big Beach Boutique 3". DJ-ul a obtinut deja aprobarea Consiliului Local, a Politiei si a Pazei de coasta pentru mult trambitata petrecere. In 2002, "Big Beach Boutique 2" s-a terminat cu haosul produs de cei 250.000 de clubberi care au vandalizat orasul Brighton.
ARTA. Marilyn Manson isi va deschide propria galerie de arta la sfarsitul acestei luni. Socantul rapper si-a numit noul proiect "The Celebritarian Corporation Gallery Of Fine Art", expozitia urmand sa fie deschisa pe Merlose Avenue in Los Angeles. Marilyn nu se afla la primul proiect de acest gen, rockerul exprimandu-si dragostea fata de arta in numeroase expozitii pe care le-a avut in ultimii ani pe intregul mapamond. Se pare ca deschiderea galeriei de arta va fi anuntata de insusi Manson in show-ul lui Jay Leno.

×