x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Naşe lesbiene pentru băieţelul lui Elton John

Naşe lesbiene pentru băieţelul lui Elton John

09 Ian 2011   •   11:25
Naşe lesbiene pentru băieţelul lui Elton John

Elton John a ales ca naşe pentru fiul său de două săptămâni, Zachary, un cuplu de lesbiene, în detrimentul prietenilor săi mult mai celebri din showbiz.

Potrivit Daily Mail, citat de Agerpres, artistul britanic îi doreşte ca părinţi spirituali ai copilului său pe editoarea Ingrid Sischy, crescută în Scoţia, şi pe partenera acesteia, Sandy Brant.

Un prieten apropiat al cântăreţului în vârstă de 63 de ani a declarat pentru The Mail on Sunday că Elton putea să aleagă drept naşi pe oricine din lumea showbiz-ului, dar că a preferat 'să se orienteze către un cuplu de prietene foarte dragi care îşi vor lua rolul în serios'.

'Ingrid este prietenă foarte bună atât cu Elton, cât şi cu partenerul său de lungă durată, David Furnish. În fiecare an, îşi petrec vacanţele împreună în Africa şi Crăciunul în Los Angeles. Ingrid şi Sandy sunt cele mai sincere persoane pe care le cunosc. /.../ Zachary înseamnă totul pentru Elton şi David, iar ei le-au ales pe Ingrid şi pe Sandy ca naşe dintr-un motiv tradiţional: să aibă grijă de copil în caz că lor li se întâmplă ceva', a mai declarat sursa.

Întrebat cine vor fi naşii copilului, purtătorul de cuvânt al lui Elton John a refuzat să comenteze, mulţumindu-se să spună că este o chestiune privată.

Sursa foto: india-server.com

×