x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicole Kidman simte lipsa copiilor săi adoptaţi

Nicole Kidman simte lipsa copiilor săi adoptaţi

22 Dec 2010   •   14:07
Nicole Kidman simte lipsa copiilor săi adoptaţi
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS
Nicole Kidman a dezvăluit că este foarte tristă deoarece cei doi copii ai săi adoptaţi au ales să locuiască la Los Angeles împreună cu tatăl lor, Tom Cruise, soţia acestuia, Katie Holmes şi fiica lor, Suri. Actriţa şi-ar fi dorit ca Isabella, în vârstă de 18 ani, şi Connor, 15 ani, să fi locuit mai degrabă cu ea după ce s-a despărţit de tatăl lor.  Kidman, spune, însă că nu le contestă decizia. "Ei locuiesc cu Tom, a fost alegerea lor. Aş vrea să locuiască cu noi, dar ce pot să faci?", a spus Kidman, citată de dailymail.co.uk.

Cei doi copii ai fostului cuplu Kidman-Cruise locuiesc cu tatăl lor încă de când au divorţat părinţii lor, în 2001. În urmă cu trei ani, Katie Holmes, actuala soţie a lui Tom Cruise chiar a afirmat într-un interviu că atât Connor, cât şi Isabella i-au spus "Mama", după numai doi ani de când se cunoşteau.

Nicole Kidman spune însă că venirea pe lume a fiicei ei, Sunday Rose, a ajuta-o să nu mai simtă atât de puternic lipsa celorlaţi doi copii ai săi. "" Este un lucru minunat să ai un copil de doi ani şi jumătate la 43 de ani", a spus Kidman. Actriţa a mai vorbit şi despre neobiănuita alegere a numelui fiicei ei. Ea a explicat că a numit-o Sunday (Duminică n.r.) după ultima zi din săptămână pe care ea şi soţul său, Keith Urban,adoră să o petreacă împreună. "După ce ne-am cunoscut, am învăţat să iubim zilele de duminică. Este ziua în care poţi să stai în pat până la ce oră vrei, nu te deranjează nimeni, poţi să faci to ceea ce vrei să faci. Ne-am gândit că este un nume grozav pentru copilu nostru", a mai adăugat actriţa.

×
Subiecte în articol: copii nicole kidman Tom Cruise keith urban