x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Noul hobby: parasutismul!

Noul hobby: parasutismul!

de Raluca Grintescu    |    15 Dec 2006   •   00:00
Noul hobby: parasutismul!

Wilmark danseaza acum si in aer! De Sarbatori insa e prins cu treburi, adica munceste... dansand.

Vedete

Wilmark danseaza acum si in aer! De Sarbatori insa e prins cu treburi, adica munceste... dansand.

Ai facut primul salt cu parasuta, bineinteles, ajutat de un instructor. Cum ti-a venit ideea de a practica acest sport extrem?
M-a invitat un cursant de la scoala de dans pe care o conduc. El practica acest sport si, cum imi place sa incerc mereu lucruri noi, am zis: de ce nu? Am plecat la Strejnic si timp de o zi am invatat cam in ce consta un salt cu parasuta. Mi s-a spus ca multi se razgandesc cand ajung acolo, sus, gata sa sara din avion, dar am zis "fie ce-o fi". Eram foarte hotarat.

Acum, ca ai trecut de primul hop, vei continua cursurile?
Da, dar, din pacate, abia la anul, cand se redeschide sezonul. Pe vremea asta nu se poate sari. Saltul este o senzatie pe care vrei sa o retraiesti, care iti intra in sange, iti da o stare de bucurie. Sunt un om care se bucura de orice, si de lucruri simple, si de altele, ceva mai complicate... Unul dintre cele complicate este saritul cu parasuta.

In fiecare vineri, la radio InfoPro esti gazda emisiunii "Latino Party". Crezi ca ai reusit sa-i faci pe romani sa indrageasca muzica latino?
Exista un public al emisiunii, un grup de oameni speciali, sensibili, care vrea sa traiasca din plin, sa se simta bine si "Latino Party" le ofera tocmai acest lucru. Am avut si dovada de curand: un ascultator mi-a spus ca s-a dus special in America sa invete mai multe despre salsa, dupa ce a ascultat "Latino Party". Ma bucur ca pot sa aduc ceva din aerul tropical al Americii de Sud si in sufletul romanilor.

Cu scoala de dans te ocupi de foarte multe evenimente. Asa o sa fie si de Sarbatori?
Sigur. Primul eveniment important va fi Christmas Salsa Festival, in Bucuresti, la 22 decembrie, un eveniment la care sunt invitati Pablo & Diana, campioni de salsa in Spania, Albert Torres, producatorul numarul 1 de salsa in lume si Papa Rumba, dansator si coregraf din Cuba. Pe langa salsa, vom avea si muzica traditionala cubaneza. De Revelion, un alt eveniment, la Poiana Brasov. Am creat un concept de eveniment deosebit. La toate petrecerile pe care le organizez, reusim, eu si echipa mea de dansatori, sa ridicam oamenii de la masa, nu sa-i smulgem... Iar concursurile de dans pe care le propunem sunt pentru toata lumea. Toti oamenii de la petrecere pot sa participe si sa castige.

Dansezi in continuu. Cand iti iei concediu?
La 2 ianuarie plec in vacanta in Columbia!
"Am plecat la Strejnic, unde am invatat cam in ce consta un salt cu parasuta. Mi s-a spus ca multi se razgandesc cand ajung acolo, sus, gata sa sara din avion, dar am zis «fie ce-o fi»"
  • Wilmark
  • ×