x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nunta anului, urmată de divorţul anului: mariajul dintre Kim Kardashian şi Kris Humphries a durat 72 de zile

Nunta anului, urmată de divorţul anului: mariajul dintre Kim Kardashian şi Kris Humphries a durat 72 de zile

01 Noi 2011   •   15:19
Nunta anului, urmată de divorţul anului: mariajul dintre Kim Kardashian şi Kris Humphries a durat 72 de zile

La exact 72 de zile de la nunta anului de la Hollywood, ale carei costuri au fost estimate la 10 milioane de dolari, fiind urmarita de patru milioane de telespectatori, Kim Kardashian, multimilionara vedeta TV in varsta de 31 de ani, a anuntat ca divorteaza de baschetbalistul Kris Humphries.

“Dupa o analiza atenta, am decis sa pun capat acestei casnicii', a anuntat Kim Kardashian intr-un comunicat oficial. “Sper ca toata lumea sa inteleaga ca nu a fost o decizie usoara. Am sperat ca acest mariaj va fi unul de lunga durata, dar, cateodata, in viata, lucrurile nu se intampla asa cum iti doresti', a mai spus vedeta TV.

Potrivit tmz.com, se pare ca Kim nu a suportat sa isi abandoneze cariera si sa isi urmeze sotul in Minnesota, iar anuntul divortului nu pare sa fie o surpriza prea mare pentru tabloidele de peste Ocean, chiar daca intr-un interviu acordat revistei People, Humphries a declarat: “Imi iubesc sotia nespus si sunt devastat de aceasta hotarare luata de ea.'

Pe 31 de octombrie, cei doi aniversasera un an de cand s-au cunoscut, cu prilejul unui meci disputat de New Jersey Nets, echipa de baschet la care evolua Kris.

×