x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O biografie neautorizată a lui Hugh Jackman va fi lansată în 2011

O biografie neautorizată a lui Hugh Jackman va fi lansată în 2011

15 Sep 2010   •   00:00

O biografie neautorizată a actorului australian Hugh Jackman, scrisă de scenaristul Anthony Griffiths, va fi publicată în primăvara anului viitor, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.



Scenaristul Anthony Griffiths, care adeseori semnează cu pseudonimul Bunko, este autorul volumului "Hugh Jackman: The Biography", a cărui lansare este prevăzută pentru primăvara anului 2011.

Anthony Griffiths este autorul unor romane comice, precum "The Tale" şi "Shagging Monkeys". Scenaristul american l-a ajutat şi pe Stuart Cable, regretatul toboşar al trupei Stereophonics, să îşi scrie biografia, intitulată "Demons and Cocktails".

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008).

Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson.

Născut la Sydney, el a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People drept cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009, el a prezentat gala premiilor Oscar.

×
Subiecte în articol: lumea