x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O britanică şi-a scos numele la licitaţie pe eBay, în scopuri caritabile

O britanică şi-a scos numele la licitaţie pe eBay, în scopuri caritabile

13 Noi 2008   •   00:00

O britanică s-a hotărât să-şi schimbe numele în scopuri caritabile, folosind site-ul de licitaţii electronice e-Bay pentru a atrage persoane dispuse să liciteze pentru cele 50 de alternative deja existente la numele femeii, informează The Telegraph.



Cel care licitează cel mai mult pentru un nou nume al lui Eileen De Bont, britanica de 37 de ani, va putea să-i impună acesteia schimbarea numelui.

Asistentă la un cabinet stomatologic, femeia are deja 50 de alternative la numele ei.

Jumătate din banii câştigaţi în urma licitaţiei vor merge la o fundaţie caritabilă pentru copii defavorizaţi, iar jumătate îi va păstra femeia, pentru a le oferi copiilor ei un Crăciun fericit.

"Toată lumea crede că sunt sărită pentru că fac asta, în special copiii mei. Părinţii mei nu sunt furioşi, cred doar că sunt nebună. Nu ştiu cum mi-a venit ideea. Vreau să strâng bani pentru o cauză nobilă şi mi s-a părut o idee nemaipomenită. Oamenii pot alege nu numai din aceste 50 de nume. Dacă o companie doreşte să fiu reclamă ambulantă timp de un an, sunt dispusă să-mi schimb numele în cel al companiei", a spus Eileen.

Marc Phillips, liderul fundaţiei căreia britanica vrea să-i doneze bani, a spus că este uimit să vadă până unde sunt capabili unii oameni să meargă pentru a găsi metode de a strânge fonduri în scopuri caritabile.

"Sperăm să se aleagă cu un nume acceptabil. La urma urmei, copiii şi adolescenţii dezavantajaţi vor beneficia de pe urma generozităţii sale şi a sponsorilor săi. Cred că merită efortul", a conchis acesta.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea