x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O vizita prin Londra, pe internet

O vizita prin Londra, pe internet

28 Oct 2008   •   00:00
O vizita prin Londra, pe internet

Pentru oricine si-ar dori sa cutreiere virtual prin Londra, strada cu strada, oportunitatea se afla la un click distanta: www.seety.co.uk



Site-ul britanic a lansat de curand acest serviciu oferind pentru in premiera imagini detaliate ale strazilor din centrul Londra.

Turul Londrei ofera imagini ale cladirilor guvernamentale, precum si, pentru cei curiosi, posibilitatea de a vedea locuinte ale vedetelor: Hugh Grant, David Camron sau Kylie Minogue.

Utilizatorii beneficiaza de facilitatea de a mari orice parte a hartii metropolei si pot panorama, 360 de grade, principalele intersectii.

Dezvoltatorii proiectului spun ca acesta este un tribut adus orasului pe care il iubesc. Au dovedit-o prin volumul de munca depus: peste 1.000 de kilometri parcursi timp de cateva saptamani in masini adaptate special preluarii de imagini.

Baza de date numara 171.103 de imagini si promisiunea ca ele vor fi actualizate in mod constant.

Un site similar, creat de Google in America a nascut numeroase controverse, multi considerand ca dezvoltatorii au incalcat limitele confidentialitatii publicand imagini  cu persoane a caror identitate nu a fost protejata, surprinse in momente destul de neplacute, atunci cand erau arestati, faceau plaja sau urinau in public.
www.dailymail.com


Click pe imagine pentru a vizita site-ul seety.co.uk

×
Subiecte în articol: lumea