x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oamenii pasari

Oamenii pasari

de Radu Popa    |    10 Feb 2006   •   00:00
Oamenii pasari
MISTERE
"Fiinte zburatoare" aparute din neant

"Fiintele zburatoare" aveau trasaturi humanoide si erau dotate cu aripi. Nu era vorba despre ingeri sau demoni, care, in mod normal, sunt infatisati cu aripi, ci de niste creaturi ciudate. In urma cu un secol, W.H. Smith declara ziarului The New York Sun ca a vazut, la 18 septembrie 1877, zburand deasupra Brooklin-ului o fiinta umana inaripata. Trei ani mai tarziu, martori oculari sustineau ca au observat la Coney Island un om cu aripi de liliac care zbura la 300 de metri inaltime si se indrepta spre New Jersey. El avea pe chip o expresie darza si rautacioasa.

INGERUL FARA ARIPI. In vara anului 1905, peste 2.000 de oameni au declarat ca au vazut, timp de cateva zile, in orasul spaniol Voltana, o femeie imbracata in alb zburand, fara ajutorul unor aripi, in directie opusa celei in care batea vantul. Un martor ocular sustinea ca a auzit-o chiar fredonand o melodie, cand trecea pe deasupra sa.

ROBOTUL ZBURATOR. In iarna anului 1936, in orasul Pavlodar din regiunea Kazahstan a fostei URSS, o fetita de 15 ani, Elena Loznaya, mergea la scoala pe un drum pustiu, cand atentia i-a fost atrasa de o stranie creatura ce se deplasa inaintea ei. Un om imbracat complet in negru zbura foarte repede. In ciuda vitezei, acesta putea fi vazut clar: avea o inaltime medie si corpul de culoare neagra.

×