x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana şi Pepe au semnat actele de divorţ la notar.

Oana şi Pepe au semnat actele de divorţ la notar.

16 Iun 2011   •   13:44
Oana  şi Pepe au semnat actele de divorţ la notar.

Oana Zavoranu si Pepe au mers astazi la un notariat din Bucuresti pentru a semna actele de divort, Oana declarand, la iesirea de la notar, ca "nimeni nu este de neinlocuit" si ca, dupa despartirea de Pepe, ea "pleaca in viata".

Oana Zavoranu, care implineste astazi 38 de ani, a spus ca nu se pune problema unui partaj in urma acestui divort. De asemenea, aceasta a declarat ca Pepe i-a oferit un buchet de flori si un tort, la intalnirea lor de la notar, relateaza Mediafax.

"I-am luat 39 de trandafiri albi si un tort. Asa am obisnuit-o pe Oana in fiecare an cand era ziua ei. Nu am facut astazi o exceptie. Ramanem amici, sper sa fie fericita si sa nu se mai enerveze, ca nu ii sta bine. Ea e frumoasa cand e vesela", a spus Pepe, potrivit showbiz.ro.

Dupa ce judecatorii stabilisera termenul de divort in octombrie, Pepe si Oana Zavoranu au cazut de acord sa grabeasca procedurile, asa ca au retras actele si le-au dus la notar. Procedura este mai simpla in acest caz, dar casatoria nu se incheie imediat, ci dupa aproximativ 30 de zile. Divortul este pronuntat dupa mai multe formalitati.

Pe 10 martie, Oana Zavoranu a depus cererea de divort de Ionut Pascu (Pepe) la Judecatoria Sectorului 3, ea afirmand ca, desi s-au iubit, nu mai exista nicio sansa de impacare. "Undeva, in sufletul meu, il mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost lasitatea, pe care nu o recunosc la acest barbat pe care eu il stiam curajos", a spus Oana Zavoranu pe 10 martie, la iesirea din judecatorie, precizand ca "viata merge inainte".

Referitor la divort, ea a mai spus atunci ca nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situatie intalnita in cazul "oricarui cuplu care s-a iubit foarte mult". "Nu exista nicio sansa de impacare. Cred ca si el (Pepe, n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi in numele lui", a declarat Oana Zavoranu. "Pepe si-a dorit foarte mult un copil, dar cred ca sunt mai multe adunate, nu este o vina capitala din acest motiv", a mai spus atunci Oana Zavoranu.

In ziua in care Oana Zavoranu a depus cererea de divort, Pepe declara, in emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, ca el este cel care a lasat-o pe Oana sa faca primul pas in ceea ce priveste divortul.

"Am lasat-o sa se hotarasca sa divorteze si sa ma anunte sa mergem impreuna la un notar, sa divortam in cinci minute. In schimb, ea a ales sa mearga la judecatorie, iar termenul s-a fixat pentru 5 octombrie. Eu am lasat-o pe ea sa bage divort. Am plecat de acasa definitiv si irevocabil. Eu de la inceput am zis ca nu divortez, ci divortam. Stabilisem sa avem un divort amiabil, sa mergem impreuna la un notar public", a spus atunci Pepe.

Pe de alta parte, Pepe a depus, pe 28 martie, o plangere la Sectia 10 Politie din Bucuresti, pentru distrugere, reclamatie facuta dupa ce Oana Zavoranu a strans toate bunurile din locuinta conjugala pe care a parasit-o.

Tot la vremea respectiva, intrebat cum comenteaza faptul ca Oana Zavoranu a recunoscut relatia extraconjugala cu politicianul Tudor Ionescu (Tudy) si a afirmat ca este insarcinata, Pepe a raspuns ca totul este o strategie si ca, daca este asa, atunci ii naseste copilul. "La Oana, o minune tine trei zile, dupa care va spune ca nu este gravida. A facut toate astea ca sa distraga atentia de la plangerile pe care le-am depus impotriva ei. Insa, daca este insarcinata, ii nasesc copilul", a spus Pepe.

In plus, Pepe a solicitat despagubiri de 100.000 de lei Oanei Zavoranu pentru declaratiile defaimatoare la adresa sa, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti stabilind ca termen de judecata al cererii data de 18 noiembrie.

Relatia dintre Oana Zavoranu si Pepe a durat opt ani. Ei s-au casatorit in anul 2006.

×
Subiecte în articol: Pepe divort notar oana zavoranu