x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ombladon a aruncat o fată în public: "Nu cântăm cu p**** pe scenă!" (Video)

Ombladon a aruncat o fată în public: "Nu cântăm cu p**** pe scenă!" (Video)

24 Iun 2011   •   12:10
Ombladon a aruncat o fată în public: "Nu cântăm cu p**** pe scenă!" (Video)

Ombladon a impins o fata de pe scena in timpul unui concert, dupa ce aceasta a inceput sa danseze alaturi de membrii trupei Parazitii. Reactia cantaretului a fost una foarte relaxata.dupa ce filmuletul s-a raspandit in mediul virtual. 'Poate a fost sora lui Connect-R. Noi nu cantam cu p**** pe scena', a declarat ironic Ombladon, citat de antena3.ro. Filmuletul a fost facut public abia acum, insa evenimentul pare ca a avut loc in urma cu un an, intr-o discoteca din Costinesti.

Ombladon, pe numele sau real Bogdan Ionut Pastaca, este unul dintre cei doi membri ai trupei Parazitii, impreuna cu Catalin Stefan Ion, care este cunoscut cu numele de scena Cheloo.

Nu mai demult de luna mai a acestui an, Ombladon a fost implicat intr-un incident violent cu un tanar care a asistat la concertul dat de trup Parazitii in Parcul Tineretului cu ocazia 'Zilei Barbatului'. Pentru ca tanarul, care se pare ca il cunoste pe cantaretul de hip-hop, a glumit si l-a atins pe acesta in zona intima, Ombladon l-a lovit cu pumnii sub privirile fanilor care asteptau sa vada trupa pe scena.


×
Subiecte în articol: scenă fani aruncat concert parazitii ombladon