x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Omul-animal, aşa cum nu l-ai mai văzut (GALERIE FOTO)

Omul-animal, aşa cum nu l-ai mai văzut (GALERIE FOTO)

04 Ian 2012   •   11:22
Omul-animal, aşa cum nu l-ai mai văzut (GALERIE FOTO)

Mai multe imagini realizate de fotograful Lennette Newell infatiseaza oameni pictati pe corp exact ca animalele alaturi de care pozeaza, scrie Daily Mail.

Vezi GALERIE FOTO cu imaginile realizate de Lennette

Un om care calareste un elefant, un om incercuit de un piton sau o femeie langa un tigru sunt cateva dintre fotografiile incluse in proiectul neobisnuit.

Lennette Newell este fata unui veterinar din San Francisco, iar visul ei din copilarie a fost sa devina unul dintre animalele pe care tatal ei le trata. Dupa pentru decenii, Lennette a reusit sa-si vada visul implinit cu ajutorul unor fotomodele curajoase.
"Am vrut sa arat legatura de rudenie intre oameni si animale intr-o lumina noua pe care este posibil sa nu o fi vazut pana acum", a spus Lennette Newell.

Pentru proiect, animalele exotice dresate au fost aduse din si din jurul Los Angeles-ului intr-un celebru studio din L.A. In timpul fotografiilor, animalele au fost tratate cu grija, ele fiind insotite de dresorii lor.

Lennette a spus ca elefanul Susie a fost cea mai prietenoasa si ca toata lumea s-a simtit bine pe perioada realizarii imaginilor.

Proiectul doreste sa aminteasca celor care il vad ca omul este si animal. "Cred ca ne-am uitat originile. Este nevoie sa ne reconectam cu natura si ar trebui sa fim mai aproape de animalele care traiesc in aceasta lume. Aceste fotografii trebuie vazute mai mult ca ceva natural, decat ca ceva bizar", a spus Lennette Newell. (L.I.)

×
Subiecte în articol: animale poze fotografii om animal