x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oprah a cadorisit o familie cu şase gemeni cu un sfert de milion de dolari

Oprah a cadorisit o familie cu şase gemeni cu un sfert de milion de dolari

22 Feb 2011   •   14:18
Oprah a cadorisit o familie cu şase gemeni cu un sfert de milion de dolari
Sursa foto: /Facebook

Mia şi Rozonno McGhee au devenit celebri în lumea întreagă după ce au postat pe Facebook o fotografie în care se lasă “călăriţi” de cei şase sextupleţi în vârstă de câteva luni.

 

Fotografia a impresionat-o şi Oprah Winfrey, regina showbiz-ului american invitându-i pe cei doi părinţi în emisiunea sa. Impresionată de greutăţile materiale ale celor doi, proveniţi din familii marcate de consum de droguri şi infracţiuni, realizatoarea a făcut cadou familiei McGhee un cec de 250.000 de dolari destinat exclusiv cumpărăturilor pe care le vor face într-o reţea de supermarketuri din SUA.

 

Cei doi vor petrece şi o lună de miere în Las Vegas, la 11 ani după ce s-au căsătorit, iar Celine Dion, prezentă, la rândul său, în studioul emisiunii, a oferit familiei invitaţii la următorul său concert.

 

Cei şase bebeluşi McGhee consumă zilnic cel puţin 30 de biberoane de lapte şi 50 de scutece, “operaţiunile” căzând exclusiv în sarcina mamei, în condiţille în care cele două joburi ale capului familiei, nici acestea suficiente pentru traiul decent al familiei, îl fac pe acesta aproape musafir în casă.

×