x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oracolul de cutremure, Istrate: Paştele vine cu un eveniment negativ

Oracolul de cutremure, Istrate: Paştele vine cu un eveniment negativ

17 Feb 2010   •   00:00
Oracolul de cutremure, Istrate: Paştele vine cu un eveniment negativ

Ioan Istrate, omul care împleteşte ingineria cu prezicerea de cutremure, de nu se mai poate discerne care-i una şi care-i alta, e din nou supărat pe cele lumeşti.
Ultimul post de pe blogul său dă cu vestea-n popor, că, undeva în jurul Paştilor, vom fi parte la o savuroasă apocalipsă...

Confirmarea viitorului, mult prea apropiat pentru aspiraţiile noastre de viaţă, care ne zgândăreşte adânc la instinctul de conservare a venit criptat, esoteric.
"Într-o sala mare se afla multă lume în haine colorate. Cobor cu o pungă plină cu ouă de gaină să o duc la masa prezidiului, unde se află o femeie de circa 40 ani, dar pierd pe drum mai multe ouă. Vreau să le caut. Femeia îmi arată un OU ROŞU", zice Istrate la gura blogului.

A duce prezidiului ouă de găină la pungă, şi nu la cofraj, e un act de ireverenţă, identic cu cel prin care se face publică vârsta doamnei cu  pricina. Amândouă merită desigur aspru sancţionate. De aceea, pe această cale, rugăm ca evenimentul negativ pascal să  ia la ţintă doar borcanele şi ouăle domnului Istrate, lăsându-ne pe noi restul la lupta dreaptă cu criza!

×
Subiecte în articol: observator