x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ouăle lui. Un bărbat cu două

Ouăle lui. Un bărbat cu două

13 Sep 2012   •   19:25
Ouăle lui. Un bărbat cu două

Pentru ca mor de curiozitate in ce priveste prostiile debitate de specialisti despre relatiile intime, am descifrat, in sfarsit, si de asta tot cu ajtuorul psihologilor, misterul barbatului care simte nevoia sa-si manifeste virilitatea in doua muieri deodata.
Deci ca sa fie fericiti, barbatilor nu le-ar trebui decat doua femei. Atat de simplu! Oare de ce?

EXPLICATII. Pai in primul rand ar fi vorba despre confirmarea barbatiei. Adica domnul isi demonstreaza astfel lui insusi cat este el de capabil, de apt, cat e el de mare si tare, ce ciocan magic are el, ce tehnica nemaipomenita il anima pe el si pe madularul lui si, practic, cum reuseste el sa suie la cer, metaforic vorbind, doua femei deodata. Probabil ca orgasmul unic starnit intr-o singura femeie il face pe barbatul modern sa transpire de teama ca, cine stie, poate nu ii functioneaza decat un ou, desi el are doua. Si de-aici restul.

Totusi, ma intreb care e motivul pentru care cercetarea aduce in discutie satisfacerea garantata a placerilor muierilor. Adica da, domnul poate dori sa faca sex si cu cincisprezece dame deodata, dar zic, asta este cumva si o garantie ca toate vor saliva de bucurie, la final? Nu stiu despre voi, dar mie mi se intampla sa nu salivez nici dupa o impreunare casnica, obisnuita, in care barbatul actant nu si-a revarsat decat asupra mea toata seva lui miraculoasa. Ma rog...

SHOW. A doua explicatie ar fi ca barbatilor le place mult show-ul erotic ce rezulta. Cum ar veni, dardaie de extaz cand le vede pe alea dedicandu-i lui tot felul de scene fierbinti si asta doar pentru ca ele il doresc pe el atat de mult de nu se mai pot stapani. Desigur, eu as zice ca niste femei care se dedau la trebusoara sunt doar usor perverse si actioneaza strict intru satisfacerea propriilor capricii, excitarea barbatului prezent venind cumva deja pe tava.

Cea de-a treia si ultima supozitie e ca barbatul vrea mereu mai mult decat ii e permis. Desi ma gandesc ca daca ajunge in fundu’ gol langa cele doua, atunci treaba devine permisa si chiar usor accesibila. Vorba aia, doar la o aruncatura de. Ca asa, barbatul poate sa vrea multe care nu-i sunt permise, de pilda sa o acceseze de cateva ori, la o adica, pe bunaciunea de mama lu’ gagica lui, care mama e mai buna si mai coapta ca pudica de fiica-sa care de-abia il lasa sa o atinga cu manusi, pe intuneric.

IMPARTEALA. In fine, imi mai ramane o singura curiozitate. De ce ar vrea doua muieri sa imparta o singura maciuca? Mie la asta sa-mi raspunda psihologii. Sa fie oare spiritul darnic, de intr-ajutorare, specific femeilor? Eu una ma stiu cam egoista si daca taman cand sa-mi vina bucuria, domnul decide brusc ca e timpul sa se acorde si celeilalte, ca o vrea si ea, saraca, ce am eu, atunci cu siguranta frustrarea m-ar face sa le crap capetele, plina de bunavointa si de intentii crestinesti, celor doi parteneri de babardeala. Dar, desigur, asta poate pentru ca sunt eu prea egoista..

×