x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pantera Roz se intoarce

Pantera Roz se intoarce

03 Mar 2006   •   00:00
Pantera Roz se intoarce
FILM
Steve Martin se joaca de-a inspectorul Clouseau

Va mai aduceti aminte de impiedicatul inspector Clouseau, interpretat de regretatul Peter Sellers? Si de anchetele lui de tot rasul? Ei bine, Hollywoodul a decis continuarea aventurilor din seria Pantera Roz. Suspectul de serviciu este nimeni altul decat Steve Martin.

REMAKE. Si pentru ca tot este vremea remake-urilor... a sosit asadar randul si "Panterei Roz". Filmul il are in centru bineinteles pe inspectorul Clouseau, interpretat acum de Steve Martin.

Inspectorul Jacques Clouseau este un nume care starneste teama, iar criminalii din toata lumea - si de altfel toti oamenii - il cunosc. Dar chiar daca abordarea sa este neortodoxa si de cele mai multe ori confuza, el mereu reuseste sa rezolve dilema - in modul sau personal.

CAZ. De data aceasta este vorba despre cel mai important caz pe care il primeste inspectorul Clouseau. Celebrul antrenor de fotbal Yves Gluant tocmai a castigat cu echipa Frantei meciul contra nationalei Chinei. Inconjurat de fani, alaturi de frumoasa lui iubita, pop-starul Xania (Beyonce Knowles), Gluant este intepat cu o sageata otravita. In panica ce a urmat, inelul antrenorului, in care e montat un diamant roz nepretuit, botezat "Pantera Roz", dispare misterios.

Cazul devine o senzatie in presa, iar inspectorul-sef Dreyfus (Kevin Kline) trebuie sa rezolve misterul. Dreyfus vrea sa primeasca Medalia de Onoare pentru a saptea oara. Pentru ca nu-si permite sa faca vreo greseala, el ii paseaza sarcina inspectorului Clouseau. Acesta, impreuna cu noul sau asistent, jandarmul Gilbert Ponton (Jean Reno), urmaresc o retea incurcata de indicii care ii poarta prin tot Parisul si apoi ii aduce la New York. In final, cu ajutorul lui Ponton, Clouseau va descoperi criminalul si nu-i va oferi ocazia lui Dreyfus sa-si asigure meritul operatiunii.

  • Titlul original: "The Pink Panther"
  • Genul: comedie/actiune
  • Regia: Shawn Levy
  • Cu: Steve Martin, Beyonce Knowles, Jean Reno, Kevin Kline
  • VIDEO & DVD

    Scooby-Doo, Unde-i mumia mea?


    Celebra cercetatoare in arheologie Velma se afla in Egipt pentru marea ceremonie de restaurare a Sfinxului - o creatura mitica misterioasa a unui leu cu cap de om - pentru a descoperi mormantul secret al Cleopatrei! Feriti-va insa de blestemul faraonului! "Nilul va curge, desertul se va ridica si toti cei care vor incerca sa intre vor fi pietrificati." Bineinteles ca acest lucru nu ii va impiedica pe Scooby-Doo si pe echipa Mystery Inc sa intre in piramida si sa vada despre ce este vorba…

    NopTi albe in Seattle.


    Tom Hanks si Meg Ryan stralucesc in minunata comedie romantica a Norei Ephron despre doi oameni adusi laolalta de destin. Hanks il interpreteaza pe Sam Baldwin, un tata vaduv care, la insistentele fiului sau ingrijorat, participa ca invitat la o emisiune radio. Dintr-o data, mii si mii de femei il asculta si ii potopesc casa cu scrisori de consolare.

    Wall Street.


    Aruncand o privire indrazneata in culisele unei mari afaceri din 1980, un broker tanar si ambitios (Charlie Sheen) este atras intr-o lume a spionajului ilegala, dar profitabila, unde este sedus de putere, statut si scamatoriile legendarului Gordon Gekko de pe Wall Street (Michael Douglas). Dar curand descopera ca aceasta goana a sa pentru a obtine averi peste noapte are un pret prea mare. Visul american nu se termina intotdeauna bine.
    ×
    Subiecte în articol: clouseau