x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Parerea mea...

Parerea mea...

17 Feb 2005   •   00:00

18 FEBRUARIE 2005
CARICATURA

Noi nu vrem sa fim geniali! Noi vrem sa fim trendy!

C(RAMPE)
Bine v-am regasit pe podiumurile de prezentare a modei din videoclipurile romanesti. Vreti sa aflati ce mai este cool sau ce mai este trendy? Vreti sa va dati groovie pe langa prietenii dumneavoastra? Vreti ca toti gatii sa se intoarca pe strada dupa dumneavoastra? Nimic mai simplu! Firma noastra de imbracare a, practic, vedetelor de muzica usoara romaneasca (sau, cum se zice-acuma?, muzica pop?), de muzica pop romaneasca presteaza la cerere servicii de prezentare a modei la domiciliul clientului.

Daca doriti sa stiti cum puteti fi trendy pe bani putini, priviti, va rugam, cateva videoclipuri extrem de muzicale. Aici, piesa de rezistenta este topul din blana artificiala (artificiala, retineti, nici un animal nu moare pentru, hm, vedetele din Romania), care practic, dar si teoretic, se tranteste la sanchi fie peste o fusta mini, fie peste niste pantaloni, daca se poate albi, pentru aceasta vreme si, mai ales, pentru molozurile care vor veni (sa nu fim rai si sa observam, totusi, ca videoclipurile au fost turnate pe vreme buna).

Ca atitudine, ce sa va sugeram? Poate daca vreti sa pozati in prietena iubitoare sau in amanta mistuitoare, sau, de ce nu, in prostituata de lux (zilele-astea se poarta foarte bine cu cizme lungi si toc cui, mmmmm, yamyyyyyy!). Se merge ca si cand nimic nu s-ar intampla (si, de fapt, chiar nici nu se-ntampla), pasul trebuie sa fie la sanchi, repetam, de fenta si, bineinteles, din cand in cand se scoate telefonul mobil din geanta ca sa se vada daca nu s-a receptionat un mesaj. A! Sa nu uitam unghiile false, extrem de importante pentru un look seducator. Poti sa ai totul, ma-ntelegeti? Totul! Daca n-ai unghii false, n-ai nimic. Acesta este adevarul.

Pentru baieti, propunem aceasta linie vestimentara alcatuita din ii, eventual asortate pe pieptul paros cu sireturi lungi, de culoarea... de orice culoare, la care se pot asorta aceste palariute extrem, dar extrem de trendy, ochelarii de interior — pe timp de noapte — si ochelarii de soare — pe timp de zi. In acest videoclip, de pilda, ii vedem pe acesti baieti care sufera. Si nu sufera oricum, nesimtitilor care faceti misto de suferinta omului, ci sufera ca si cum i-ar durea stomacul. La ei, se asorteaza aceste tinere fete trantite la plezneala peste peretele din spatele decorului unde se toarna frumosul videoclip. Fetele se uita dramatic spre camera, vrand, parca, sa sugereze ca si ele stie ce-i aia suferinta, ca sa nu le zicem noi ce-i aia suferinta, da? Deci, da? Deci, da?

In materie de incaltaminte pentru baieti, cel mai trendy look posibil sunt pantofii cu varful acela ascutit si cu tocurile care fac toc-toc-toc cand se merge. Multumim pentru atentie.

CASUTA POSTALA
Andreea Tarziu, Covasna. Acum-acum incepe si "Ciao, Darwin 4!". Nu mai aveti mult de asteptat. Formula e completa, insa in loc de rata Francesca o sa aveti o mica surpriza…

I.V., Oradea. Dupa parerea noastra, integramistul nostru se descurca excelent. Gasim acuzele dumneavoastra nefondate.

Mihai M., Rovenita Mare - jud. Timis. Situatia dumneavoastra este una fericita. Trebuie sa va ganditi cati dintre cei care stau "la tara" beneficiaza de antena parabolica. Deocamdata, programele de genul RTL II, RTL, Pro 7 sau SAT I nu se regasesc in ghidul nostru si, cel putin in viitorul apropiat, nu vor fi introduse.

Iolanda Crisan, Bacau. Intr-adevar, serialul "Carnivale" va reveni la HBO cu un nou sezon. Treaba asta se va intampla, cel mai sigur, in luna mai. Cat despre achizitia Cinemax, vorbiti cu operatorul dumneavoastra de cablu. Credem ca ati iesi in avantaj din punct de vedere financiar daca ati achizitiona "la pachet" si HBO, si Cinemax. Pretul ar fi undeva la 60-70% din pretul insumat al celor doua canale. Pentru alte informatii, trimiteti un mail la info@cinemax.ro sau sunati la numarul de telefon 021 - 307.77.77.

Grigore Constantin, Bucuresti. Ultimul film din seria "Razboiul Stelelor" ("Razbunarea lui Sith") va intra in cinematografe pe 19 mai. Nu exista nici un decalaj la aceasta premiera: lansarea va fi in aceeasi zi in toata lumea. Cat despre "Harry Potter si pocalul de foc", mai ai de asteptat pana la Craciun.

Gabor Cristian, Bucuresti. Ruslana va reveni in Romania, cu ocazia Premiilor MTV. Asa ca atunci veti avea ocazia sa o vedeti live. O sa va tinem la curent cu data exacta si pretul biletelor.

In continuare ne puteti adresa intrebari la: Piata Presei Libere nr. 1, corp D, etaj 8, Jurnalul National, cod 013701, Sector 1, Bucuresti sau pe adresa de e-mail suplimenttv@jurnalul.ro

RautaCIZME
Zero tv revolutioneaza in continuare conceptul de televiziune.

Emisiunea "Zori de zi", bunaoara. Desi are o denumire de marca de vin la sfert, "Zor de zi" nu incepe pe la 5:00, ci, boiereste, pe la 7:00. Si tine taman pana pe la 10:30. Sa zicem insa ca emisiunea matinala se adreseaza celor care se culca nu o data cu gainile, ci o data cu Diaconescu, stresati ca n-au habar ce vor pierde. In acest caz, admitem, titlul este indreptatit. Si apoi pe cine intereseaza cu cine se culca Dan Diaconescu? Nici macar pe gaini, ca doar nu le face concurenta.

Dar era vorba de redefinirea conceptelor. Frumoasa emisiune "Zori de zi"! Doamnelor si domnilor: In coltul din stanga-sus, sigla postului, OTV. Cu ceasul dedesupt, sa stie romanul cat chiuleste de la serviciu. Apoi: telefoane si SMS-uri, tarifele la telefoane si semeseuri si, dedesupt, in coltul din stanga-jos, un zambilici pe care scrie "Zori de zi". Ai notat? Din sigla izvorasc trei burtiere, curgatoare cu viteze diferite, de culori care l-ar umple de mandrie pe Funar in cazul in care ar fi ocupat postul de primar al Marsiliei. Ca poporu’ sa-si dea seama care e tema emisiunii, sa nu treaca de post ca rapidul prin stim noi ce gara, sus, in dreapta, este afisata si tematica emisiunii "Ce-si doresc femeile, ce vor barbatii". Surpriza emisiunii o reprezinta coltul din dreapta jos (ce credeati ca a mai ramas vreunul liber?), in care se difuzeaza un videoclip - al trupei HiQ, in vechea formula - dar ce importanta mai are. Ei bine, stimati telespectatori, in spatiul ramas dumneavoastra vedeti emisiunea. Acum nu stiu unde sa pun ghilimelele la "emisiunea" sau la "vedeti"?
×