x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paris Hilton poartă ghinion

Paris Hilton poartă ghinion

31 Aug 2010   •   00:00

Arestată vineri seară pentru deţinere de droguri, Paris Hilton a rămas în arest doar câteva ore. Însă prietenul ei, cu care se afla în maşină când a fost descoperită cu cocaină în poşetă, n-a avut acelaşi noroc: el a fost dat afară de la serviciu după această întâmplare, scrie site-ul premiere.fr.



Toţi ştiu că cine umblă cu Paris Hilton are anumite riscuri. Micile vedete care încearcă să revină pe drumul cel bun o evită în general pe bogata moştenitoare,arată Agerpres, care ştie întotdeauna cum să iasă din încurcături.

Cy Waits, care iese cu Paris Hilton de ceva timp, era cu ea în maşină la arestarea de vineri seară. Tânărul conducea sub influenţa alcoolului şi a drogurilor. A petrecut toată noaptea la închisoare şi a aflat dimineaţă că fusese concediat. Potrivit E!Online, Cy Waits şi-a pierdut slujba de conducere de la un club din Las Vegas după întâmplarea cu Paris Hilton: "Patronul aplică o politică de toleranţă zero faţă de salariaţii săi atunci când este vorba de încălcarea legii", arată o sursă citată de premiere.fr.

×
Subiecte în articol: lumea