x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paszkany: Nu mi-a fost teamă de premierea adversarilor mei

Paszkany: Nu mi-a fost teamă de premierea adversarilor mei

08 Mai 2008   •   00:00

Patronul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat într-o conferinţă de presă, că nu i-a fost teamă de faptul că adversarele formaţiei sale au fost premiate, considerînd că echipa clujeană este una valoroasă dacă a avut parte de asemenea tratamente.




Patronul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat într-o conferinţă de presă, că nu i-a fost teamă de faptul că adversarele formaţiei sale au fost premiate, considerînd că echipa clujeană este una valoroasă dacă a avut parte de asemenea tratamente.

"Teoretic suntem un stat de drept, democratic, poate prea democratic pentru unii, instituţiile să-şi facă treaba, atît cele penale cît şi cele fotbalistice. Nu mă interesează decît că suntem campioni. Meciurile lui Dinamo cu noi şi Steaua la pachet? La pachet de savarine, de ce? Acest domn nu face parte din categoria celor cărora le răspund. Ce spune Gigi nu mă deranjează. Si dacă venea la Cluj, marca el? Banii nu joacă fotbal, numai fotbaliştii. Poţi să pui pe masă 10 milioane cu Chelsea, dar trebuie să şi poţi. Psihologic, cîteodată nici nu-i bine, îţi toarnă plumb în ghete. Mai mult inhibi decît îi ajuţi pe unii. Nu mi-a fost teamă de premierea adversarilor mei. Nu m-a interesat niciodată, înseamnă că avem valoare foarte mare dacă se ofereau prime foarte mari echipelor cu care jucam", a spus Paszkany.

Referindu-se la ancheta DNA în cazul genţii cu bani de la Gigi Becali, despre care există suspiciunea că ar fi urmat să ajungă la jucătorii de la Universitatea Cluj, patronul clubului CFR a menţionat că trebuie aşteptat finalul investigaţiilor, deoarece nu s-a probat deocamdată că Gigi Becali este vinovat de ceva. "Nici nu vreau să ştiu cum m-aş simţi la DNA, m-aş simţi prost. Faptul că cineva e acuzat nu înseamnă automat că e şi vinovat. Normal e ca fiecare să plătească pentru faptele comise de el însuşi, nu pentru alţii. A spus Dumitru Dragomir că DNA a complotat ca Steaua să nu ia titlul? A şi argumentat? Probabil fiindcă am cîştigat noi", a spus el.

Paszkany a afirmat că acţiunea DNA de la Cluj se putea întîmpla în orice alt loc: "Putea să se întîmple oriunde, nu la Cluj, s-a auzit de premieri pe tot parcursul campionatului. A fost ultima etapă, ultimul cartuş. şi cu alte echipe cu care am jucat n-au fost promisiuni de prime? Au fost. Să fie sănătoşi toţi".
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin