x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Patru tineri au furat 8.000 de dolari, după care şi-au postat pozele, alături de pradă, pe Facebook (VIDEO)

Patru tineri au furat 8.000 de dolari, după care şi-au postat pozele, alături de pradă, pe Facebook (VIDEO)

23 Dec 2011   •   17:52

Patru adolescenti din orasul american Pittsburgh au postat pe Facebook mai multe fotografii in care apareau alaturi de cei 8.000 de dolari furati dintr-un magazin. Conform postului american CBS, cei patru au postat fotografiile pe contul unuia dintre ei la o ora dupa comiterea jafului

"La o zi dupa jaf, am primit informatia ca aceste imagini au fost postate pe Facebook. Daca te uiti la fotografii, poti sa vezi, intr-adevar, ca suspectii tin in maini o mare suma de bani", a declarat sergentul Kevin Gasiorowski, de la politia din Pittsburgh, care a anuntat ca, pe langa bani, cei patru au mai furat numeroase cartuse de tigari, cutii de bomboane si cecuri.

O ruda a unuia dintre adolescenti a vazut imaginile online si a anuntat politia. "A considerat imaginile ingrijoratoare si aflase de jefuirea magazinului, asa ca si-a facut datoria civica si ne-a sunat", a declarat Gasiorowski.

Trei dintre adolescenti, unul in varsta de 17 ani si doi de numai 14 ani, au fost arestati, sub acuzatia de jaf si asociere criminala, fiind eliberati ulterior in custodia parintilor. Un al patrulea suspect, un tanar in varsta de 18 ani, pe contul caruia au fost postate imaginile, este cautat in continuare.

×
Subiecte în articol: facebook jaf postare