x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Patru zodii care îşi pierd dragostea până de Paşte

Patru zodii care îşi pierd dragostea până de Paşte

06 Apr 2017   •   17:27
Patru zodii care îşi pierd dragostea până de Paşte

Luna aprilie debutează cu planeta Venus care este în retrograd şi ne face să ne reevaluăm trăirile emoţionale în privinţa partenerului şi a ceea ce simţim faţă de el şi de relaţia în care suntem, scrie divahair.

Leu

În ultima perioadă te-ai confruntat cu tot felul de certuri în relaţia cu partenerul, ignorând ceea ce este evident. Poate fi vorba despre o problemă care ţine de intimitate şi care se extinde şi în latura emoţională. Aveţi un blocaj la nivel de comunicare şi vă este frică să fiţi vulnerabili. Conexiunea dintre voi se rupe, există multă durere în suflet din partea amândurora, însă lucrurile nerezolvate ies la iveală şi trebuie soluţionate într-un fel.

Săgetător

Planeta Venus a fost în retrograd în casa iubirii încă din 4 martie, scoţând în evidenţă lecţii dificile pe care le ai de învăţat în privinţa iubirii. De asemenea, a existat şi o luptă interioară între a aprinde din nou sau nu pasiunea dintre voi. Şi în această lună, Venus este în retrograd în casa iubirii şi introspecţia continuă în ceea ce priveşte latura romantică, ducând chiar la despărţire.

Scorpion

Venus în retrograd îţi aduce în prim-plan întrebări legate de viaţa ta amoroasă, condimentată cu certuri şi conflicte. Începi să ai dubii în ceea ce priveşte alegerea de a fi cu partenerul tău. Ai trecut cu vederea peste anumite lucruri care nu îţi sunt pe plac, sperând că se va schimba. Oricât ai încercat să crezi că totul va fi bine, situaţia este atât de evidentă, încât este imposibil să te prefaci că nu o vezi.

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop despartire