x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Penelope Cruz a petrecut cu “mama soacră” dupa gala Oscar

Penelope Cruz a petrecut cu “mama soacră” dupa gala Oscar

de Nicoleta Craciun    |    27 Feb 2008   •   00:00
Penelope Cruz a petrecut cu “mama soacră” dupa gala Oscar

Penelope Cruz, Javier Bardem şi mama acestuia, Pilar, au petrecut în familie, după gala premiilor Oscar, unde actorul spaniol a fost recompensat

Penelope Cruz, Javier Bardem şi mama acestuia, Pilar, au petrecut în familie, după gala premiilor Oscar, unde actorul spaniol a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din “Nu exista ţară pentru batrani”, informeaza dailymail.co.uk.

În discursul de acceptare a premiului Oscar, Bardem a dedicat trofeul mamei sale şi regretaţilor săi bunici, actorii Rafael Bardem si Matilde Munoz Sampedrofor, pentru că “au adus demnitate şi mandrie” familiei.

Cruz, în varsta de 33 de ani, Bardem, în varstă de 38 de ani, şi Pilar, în vârstă de 68 de ani, au mers împreună la mai multe petreceri organizate după gala premiilor Academiei americane de film, semn că lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase, deşi actorii refuză să confirme că au o relaţie.

Cruz şi Bardem, care de obicei pastrează discreţia în privinţa relaţiei lor, nu şi-au luat ochii unul de la celălalt.

La ceremonia premiilor Oscar, cei doi actori au venit separat, însă la petrecerea de după gala nu au mai ascuns faptul că sunt un cuplu.

La începutul lunii februarie, colegul lui Bardem din thriller-ul recompensat cu Oscar "Nu exista ţară pentru bătrâni", Woody Harrelson, a confirmat pentru presă că acesta are o relaţie cu actriţa Penelope Cruz.

Cei doi actori au început să se întâlnească vara trecută, în timp ce filmau, la Barcelona, pentru lungmetrajul regizat de Woody Allen "Vicky Cristina Barcelona", însă s-au cunoscut în urmă cu 15 ani, când au filmat pentru comedia dramatică "Jamon, Jamon", de Bigas Luna. Filmul a lansat carierele lui Cruz şi Bardem, pe atunci în vârstă de 18 şi, respectiv, 23 de ani.

Bardem şi Cruz urmează să filmeze âmpreună pentru musicalul "Nine", în regia lui Rob Marshall, inspirat din filmul clasic al lui Federico Fellini "Opt şi jumatate".

Cruz a jucat şi alături de "mama soacră", în 1997, în "Sânge fierbinte", şi în 1995, în "Entre Rojas".

Cruz a mai avut relaţii cu Matthew McConaughey şi Tom Cruise. Javier Bardem a avut o relaţie de 10 ani cu translatoarea Christina Pales.

×
Subiecte în articol: magazin cruz bardem