x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pericol de explozie pe DN 7

Pericol de explozie pe DN 7

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Mar 2008   •   00:00

08:40 • Un autoturism condus de un şofer bulgar care circula pe DN 7, în judeţul Hunedoara, a ieşit de pe şosea, vineri noaptea, a doborât un gard de fier şi a izbit conducta de gaz ce alimentează localitatea Sântuhalm, pompierii intervenind cu tunuri de apă pentru a evita producerea unei explozii.

Un autoturism condus de un şofer bulgar care circula pe DN 7, în judeţul Hunedoara, a ieşit de pe şosea, vineri noaptea, a doborât un gard de fier şi a izbit conducta de gaz ce alimentează localitatea Sântuhalm, pompierii intervenind cu tunuri de apă pentru a evita producerea unei explozii.

 RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE. Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, între Deva şi Simeria, în localitatea hunedoreană Sântuhalm, unde un şofer bulgar care se întorcea din Austria a pierdut controlul volanului într-o curbă, transmite MEDIAFAX.  Martorii povestesc că maşina a ieşit de pe şosea, a doborât un gard din fier şi a izbit o ţeavă de gaz, apoi a rupt un gard din beton al unei gospodării. Localnicii au chemat pompierii, care au intervenit cu tunuri de apă pentru a preveni producerea unei explozii. Zona a fost izolată de politişti, iar circulaţia s-a desfăşurat pe o bandă din cele patru timp de aproape o oră.    "Am intervenit cu autospeciale şi am făcut o perdea de apă pentru a evita o explozie. Angajaţii EOn Gaz au ajuns în zonă şi au oprit gazul", a afirmat sergentul major Rareş Miclean de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Iancu de Hunedoara".  Politiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul şi au avut nevoie de un translator pentru a-i lua declaraţii şoferului bulgar. Zona unde s-a produs accidentul este una deosebit de periculoasă. Localnicii spun că în ultimii doi ani şase maşini s-au izbit de gardul aceleiaşi gospodării. Ultimul accident a avut loc în urmă cu o lună, când un autoturism a doborât gardul şi a rupt ţeava de gaz.

×
Subiecte în articol: magazin