x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Perle de blonde

Perle de blonde

de Adriana Paduraru Vaduva    |    10 Apr 2009   •   00:00
Perle de blonde
Sursa foto: Danny Moloshok & Ian Waldie/

Să le înşirăm ca pe mărgăritarele din poveste

Sunt blonde, sunt frumoase, sunt bogate. Minte ce le mai trebuie? Oricum, mai contează când au lumea întreagă la picioare?!

Începem enumerarea de "perle" scoase "de la naftalină" de The Sun cu Paris Hilton, campioană absolută în materie de gafe. "Nu prea mă gândesc, doar merg", a spus ea despre mişcările de pe covorul roşu.

Cât despre celebritate: "Nu mai e nimeni în lume ca mine. Cred că fiecare perioadă are «blonda» ei, aşa cum au fost Marilyn Monroe sau Prinţesa Diana. Acum, eu sunt acea blondă", a anunţat cu emfază blonda de la... hotel. V-aţi gândit vreodată ce ar fi vrut Paris să se facă atunci când era mică? Este normal să nu ghiciţi, că doar nu aveţi un bunic miliardar.

Iată răspunsul... de blondă, evident: "Am vrut mai întâi să mă fac medic veterinar. Dar apoi mi-am dat seama că trebuie să le fac injecţii animalelor pentru a adormi. Aşa am hotărât că ar fi mai bine să cumpăr mai multe animale şi să le ţin acasă". Nu o dă însă mereu în bară, că doar nu e Ronaldinho. "Nu vreau să fiu cunoscută drept moştenitoarea imperiului Hilton. N-am făcut nimic pentru asta." Mare adevăr. Chiar n-a mişcat nici un degeţel pentru asta.

Zece zile pe săptămână
Samantha Fox a dat-o şi ea în bară: "Am zece perechi de pantofi de sport, una pentru fiecare zi a săptămânii". Britney Spears e hotărâtă. Mai ales când vorbeşte despre pedeapsa capitală. "Eu sunt pentru pedeapsa cu moartea. Cine comite nişte lucruri teribile trebuie să fie pedepsit pe măsură. Măcar îşi învaţă lecţia pentru data viitoare", a subliniat ea cu afectare.

×
Subiecte în articol: magazin