x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun BEAT CRIȚĂ, la 2 ani. Vezi "greșeala umană" făcută de angajații unui fast food din Marea Britanie

BEAT CRIȚĂ, la 2 ani. Vezi "greșeala umană" făcută de angajații unui fast food din Marea Britanie

11 Oct 2012   •   19:18
BEAT CRIȚĂ, la 2 ani. Vezi "greșeala umană" făcută de angajații unui fast food din Marea Britanie

Pentru Sonny Rees, aniversarea celor doi anişori a fost pe punctul de a se transforma dintr-o sărbătoare într-o mare tragedie.

Ziua de naştere a micuţului a început într-un restaurant de tip fast-food, Frankie and Benny's, din Swansea (Ţara Galilor) şi s-a încheiat...la camera de gardă a spitalului din localitate.

Motivul? Sucul de fructe comandat de mama băieţelului s-a dovedit a fi de fapt...whisky cu tăria "regulamentară", de 40 de grade, din care Sonny a consumat cu nesaţ, la îndemnul mamei, care şi-a încurajat juniorul să îşi bea "suculeţul".

Nina Rees (34 de ani) şi-a dat seama că ceva este în neregulă doar după ce Sonny aproape terminase de băut, intrând însă în comă alcoolică. Medicii de la camera de gardă, acolo unde micuţul a fost transportat de urgenţă, au confirmat intoxicaţia cu alcool, dar au reuşit să înlăture orice pericol, în cele din urmă.

Un purtător de cuvânt al lanţului de restaurante Frankie and Benny's a admis greşeala făcută de "un angajat neatent" şi, conform bbc.co.uk, a dat asigurări "că am luat măsuri ca astfel de erori, umane, dar regretabile, să nu se mai repete".

×