x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pisica lui Karl Lagerfeld are iPad şi două servitoare

Pisica lui Karl Lagerfeld are iPad şi două servitoare

06 Iun 2012   •   17:00
Pisica lui Karl Lagerfeld are iPad şi două servitoare

Designerul casei Chanel, Karl Lagerfeld, a dezvaluit anul trecut intr-un interviu, pentru Vogue Paris, ca nu s-a putut niciodata imagina avand proprii copii.

Se pare insa ca de curand si-a descoperti latura paterna dupa ce a primit cadou o pisicuta siameza pe care a botezat-o Choupette.

In ultimele luni faimosul mogul al modei a investit timp in a-si invata felina fina arta a dejunarii elegante si utiland-o cu gadget-uri de ultima ora, cum ar fi un iPad.

"Mancam impreuna la aceeasi masa iar ea isi mancand propria hrana. De mancarea mea nu se atinge niciodata. Nu vrea sa manance pe jos. Doarme sub o perna si chiar stie sa foloseasca un iPad" a povestit Lagerfeld.

Pentru perioadele cand este plecat de acasa a angajat doua menajere care sa aiba grija de Choupette 24 de ore din 24. "Este mai mult decat rasfatata" a mai adaugat Lagerfeld.

Choupette i-a fost facuta cadou de modelul francez Baptiste Giabiconi in luna ianuarie iar de atunci este principala preocupare a designerului.

Mai mult decat atat, menajerele trebuie sa noteze de-a lungul zilei intr-un jurnal starile de spirit, miscarile si felul cum mananca atunci cand nu este el prezent. Jurnalul deja a adunat mai mult de 600 de pagini iar Lagerfeld se gandeste ca ar fi amuzant sa il transforme intr-o carte despre Choupette.

Pe de alta parte nu crede ca va ambraca pisica vreodata in haine adaptate marca Chanel deoarece considera ca umanizarea animalelor aduce a circ.

×