x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Poţi să recunoşti vedeta Hollywood-iană care îşi vinde casa pentru a face filmul Mark Twain?

Poţi să recunoşti vedeta Hollywood-iană care îşi vinde casa pentru a face filmul Mark Twain?

28 Mar 2012   •   11:51
Poţi să recunoşti vedeta Hollywood-iană care îşi vinde casa pentru a face filmul Mark Twain?

Are 52 de ani, este un actor foarte cunoscut, dar cariera sa a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani. Desi a jucat in zeci de filme si seriale de televiziune, foarte putine dintre acestea sunt cunoscute publicului larg, dintre cele filmate dupa 1995, cand a stralucit in 'Heat' si 'Batman Forever'. Poate doar 'Red Planet' (Planeta rosie), 'Spartan' si 'Felon' sa fi trecut de bariera deplinei mediocritati.

Insa, cu noul sau proiect, Val Kilmer -despre el este vorba- are toate sansele sa revina in prim planul cinematografiei si chiar al scenei teatrale.

Pentru ultima, Kilmer a creat 'Citizen Twain' (Cetateanul Twain). Este autorul scenariului, regiei si este unicul actor al piesei pe care o va juca la Hollywood Forever Cemetery.

Conform Yahoo! Movies, piesa este un fel de avanpremiera a filmului 'Mark Twain and Mary Baker Eddy', in care Twain abordeaza rivalitatea dintre cel mai mare scriitor clasic american, un socialist convins si fondatoarea asa numitului Crestinism stiintific, rivalitate comparata de Kilmer cu cea dintre Wolfgang Amadeus Mozart si Antonio Salieri (popularizata de pelicula 'Amadeus').

Val Kilmer s-a pregatit intens pentru acest rol, fiind atent atat la detaliile fizionomice, cat si la accentul scriitorului. Este atat de hotarat sa duca la bun sfarsit acest proiect, incat si-a vandut casa din New Mexico, pentru a-l finanta.

×
Subiecte în articol: val kilmer mark twain