x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Povestea fiicei lui Cher: "Confesiuni despre cum am devenit bărbat" - video

Povestea fiicei lui Cher: "Confesiuni despre cum am devenit bărbat" - video

10 Mai 2011   •   14:20
Povestea fiicei lui Cher: "Confesiuni despre cum am devenit bărbat" - video
Sursa foto: /Reuters
164654-2011-04-11t021825z-523258078-gm1e74b0ssh01-rtrmadp-3-gladd.jpgOprah adună poveşti moderne, o dată cu ele şi bani.
Chastity Bono a fost timp de patruzeci de ani pentru mama sa, cântăreaţa şi actriţa Cher, fiica - blonduţă, zâmbitoare şi puţin apăsată de celebritatea părintelui, şi, peste noapte, a devenit Chaz Bono - fiul pe care poate şi l-a dorit, dar nu credea că-l va avea vreodată.

După ce s-a luptat ani de zile cu sexualitatea sa incertă, Chaz Bono, în urma tratamentelor cu testosteron şi a unei operaţii chirurgicale, se găseşte în corpul în care spune că se simte cel mai bine, cel puţin pentru moment.

În emisiunea lui Oprah, fiul-fiica lui Cher dezvăluie că problemele sale au început în adolescenţă, atunci când, brusc, s-a trezit trădat de propriul corp, care, sub asaltul hormonal, a scăpat de alura băieţoasă, atletică, şi a început să capete forme.
"A fost oribil în momentul în care descoperi că imaginea ta se deformează şi că trupul tău se comportă exact invers de cum ţi-ai dori. După aceea am realizat că nici măcar lesbiană nu mă puteam caracteriza, aşa am ajuns transsexual", se confesează Chaz lui Oprah.

Chaz Bono spune că a simţit dragostea de mamă a lui Cher, aceasta manifestându-se cu îngăduinţă faţă de dorinţele transsexuale ale fiicei sale, singura sincopă în relaţia lor fiind sesizată doar în momentul în care, sub acţiunea injecţiilor cu hormoni, schimbările au început să se evidenţieze, iar vocea lui Chaz a început să se îngroaşe şi a început să se bărbierească, lucru destul de anormal pentru o persoană care mai putea încă să alăpteze.

Scăpat de trauma de-a vieţui într-un alt corp, fără povara de-a mai purta sutien vreodată dar cu organele sexuale feminine intacte şi la locul lor, Chaz a fost prezent la emisiunea lui Oprah alături de prietena sa, Jennifer Elia, un cuplu sudat încă de pe vremea în care amândoi aveau acelaşi sex, feminin desigur, şi care se declară mulţumită de schimbarea de imagine a partenerului său de viaţă, care nu lasă niciodată capacul la WC ridicat.

Cum problemele de orice sex se lovesc toate de cât de plin este contul bancar, Chaz şi-a promovat cu această ocazie prima, şi probabil ultima, apariţie editorială - cartea "Transition: The Story of How I Became a Man" (Tranziţie: Cum am devenit bărbat).

Din toată povestea nu se înţelege cum mama naibi adolescenta Chastity era nemulţumită de curbele corpului său, când, până la urmă avea să ajungă tot la forma pe care o are acum, să-i zicem mai puţin agresiv: guguloi.

×