x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Presa britanică: Michael era paranoic din cauza medicamentelor?

Presa britanică: Michael era paranoic din cauza medicamentelor?

de Anca Aldea    |    13 Mai 2010   •   00:00

Câteva înregistrări audio atribuite lui Michael Jackson arată că Regele muzicii pop suferea de dereglări psihice grave.

Potrivit paginii de internet a tabloidului britanic Daily Mail, cu şase ani înainte să moară, Michael le vorbea prietenilor despre relaţiile sale cu mafia italiană şi le împărtăşea dorinţa de a scăpa cât mai repede de proprietatea sa de la Neverland. În anul 2003, când cântăreţul a lăsat mai multe astfel de mesaje pe roboţii telefonici ai unor cunoscuţi, Michael Jackson se afla în plin scandal mediatic, din cauza unor dezvăluiri incendiare, potrivit cărora ar fi împărţit patul cu mai mulţi băieţi.

SE SIMŢEA SABOTAT
Mesajele cântăreţului par năucitoare, chiar paranoice, scrie Daily Mail. Potrivit presei, şi vocea cântăreţului este foarte schimbată în aceste înregistrări: vorbeşte încet şi foarte rar, uneori aproape nedesluşit. Să fi fost din cauza efectelor secundare ale medicamentelor pe care le lua pentru diferitele lui afecţiuni? Jurnalista Daphne Barak, care a folosit înregistrările pentru a scrie o carte referitoare la celebrităţile dependente de medicamente, răspunde afirmativ. Într-unul dintre aceste mesaje, Michael spune: "Sunt Michael.

Este foarte important. Vreau 150 din contul acela pentru mine pentru că... Sunt foarte îngrijorat pentru viaţa mea. Aud o mulţime de poveşti conform cărora (numele este ascuns) încearcă în continuare să mă saboteze (indescifrabil) şi vreau să fiu în alt loc şi, oh, am găsit un loc care-mi place şi acum (indescifrabil) vreau să fiu, pentru o vreme, departe ca ei să nu mă poată găsi. Aşa că, te rog, ajută-mă, ajută (indescifrabil), ajută-mă şi, oh, mai important decât (indescifrabil). Noi suntem fraţi".

URMĂRIT DE MAFIA ITALIANĂ
Într-un alt mesaj, cântăreţul vorbeşte, cu disperare, despre lipsa banilor şi starea sa precară de sănătate: "Sunt Michael. A, aici e 04.30 dimineaţa, de aceea par atât de somnoros (râde) şi sunt chiar extenuat... te rog verifică mesajul pe care ţi l-am lăsat acum o zi sau aşa ceva. Sunt îngrijorat. Nu am încredere în omul acela. Noi credem că el este rău, credem că e din mafia italiană. Te rog... trebuie să fim mai deştepţi decât el. Te rog ajută-mă cu asta. Am nevoie să obţin acele fonduri ca să fac asta, vreau să plec departe. Nu vreau să fiu la Neverland chiar acum. (...)

Dacă primeşti acest mesaj, sună-mă imediat la 855 *** ***. Vreau să vorbesc cu tine despre ceva foarte, foarte secret. Am nevoie de o bancă germană sau elveţiană...".

ÎN CĂUTARE DE BANI
Un al treilea şi ultim mesaj dat publicităţii de presa britanică se referă tot la lipsa banilor şi la faptul că cineva se afla pe urmele lui: "Sunt foarte stânjenit. Dar, oh, ar trebui să am nişte bani care îmi vin în ianuarie, la 2 februarie şi, oh, de aceea eu, noi avem nevoie de 150 pentru cont. Te rog nu fi supărat(ă) pe mine pentru... (indescrifrabil). Este ceva foarte important pentru mine şi pentru familia mea, deoarece eu (indescifrabil) pentru că eu sunt urmărit şi cred că este (numele este ascuns)".

×
Subiecte în articol: magazin