x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Primăria Capitalei vrea luptă dreapta, dar nu cu zăpada

Primăria Capitalei vrea luptă dreapta, dar nu cu zăpada

04 Ian 2008   •   00:00
Primăria Capitalei vrea luptă dreapta, dar nu cu zăpada

Municipalitatea va susţine organizarea, la Bucureşti, a galei de box profesionist in cadrul căreia pugilistul Adrian Diaconu va incerca să cucerească titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC.

"Municipalitatea va depune, azi, candidatura pentru organizarea la Bucureşti a galei de box profesionist, in cadrul căreia Adrian Diaconu va incerca să cucerească titlul mondial la categoria semigrea. Vom trimite o scrisoare de intenţie, azi, la Los Angeles", a declarat primarul Adriean Videanu, care a adăugat că iniţiativa aparţine Federaţiei Romăne de Box, iar gala ar urma să se desfăşoare in martie 2008.

Intrebat dacă municipalitatea va susţine şi financiar evenimentul, in cazul obţinerii dreptului de organizare a galei, Videanu a răspuns: "Cu siguranţă vom susţine acest proiect important pentru imaginea Romăniei".

Pugilistul Adrian Diaconu ar fi trebuit să lupte, in 29 septembrie, la Sacramento, pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, cu americanul Chad Dawson, dar meciul a fost anulat din cauza accidentării romănului. Diaconu, poreclit "Rechinul", s-a accidentat la măna dreaptă la un antrenament cu sparring, iar radiografiile pe care le-a făcut au arătat că a suferit o contuzie la incheietura pumnului, cu uşoare leziuni ale ţesutului.

Adrian Diaconu şi-a căştigat dreptul de a fi challenger la titlul mondial, după ce l-a invins, la 9 mai, prin KO, in repriza a treia, pe americanul Rico Hoye. După meciul cu Rico Hoye, pugilistul romăn a fost supranumit de către comentatorii postului american de televiziune ESPN "Tyson cel alb".

Şansa edililor ar putea fi refrenul ridicat la rangul de dicton - "Iarna nu-i ca vara!"

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin