x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prinsi facand SEX in toaleta unui bar, s-au baricadat si nu i-a potolit nici politia! (VIDEO)

Prinsi facand SEX in toaleta unui bar, s-au baricadat si nu i-a potolit nici politia! (VIDEO)

06 Feb 2015   •   16:13
Prinsi facand SEX in toaleta unui bar, s-au baricadat si nu i-a potolit nici politia! (VIDEO)

Un el si o ea, aflati in echilibru instabil pe granita subtire dintre betie si coma alcoolica, nu si-au putut tine in frau hormonii pana ar fi ajuns intr-o casa de om si s-au dezlantuit in toaleta unui bar.

Personalul barului s-a dezmeticit in legatura cu apucaturile celor doi doar dupa ce zgomotele venind dispre zona doamnelor au fost destul de puternice incat sa le deranjeze urechile.

Cuplul a considerat ca nabadaia lor e mult prea mare ca sa inceteze atunci cand ospatarii, stransi ca la urs in fata usii toaletei, le-au cerut sa inceteze.
S-au baricadat inauntru si n-au dorit sa coopereze nici cu politisti, chemati in cele din urma sa faca fata incidentului.
Barbatul, in varsta de 30 de ani, a devenit violent, a inceput sa injure si sa imprastie pumni in stanga si in dreapta. Pentru a potoli animalul din om, politistii au fost nevoiti sa foloseasca spray-uri cu piper si a fost evacuat in strada asa cum era, in costului lui Adam. Nici doamna, de doar 23 de ani, nu s-a lasat mai prejos, a refuzat sa se imbrace si nu s-a linistit nici ea pana nu a resimtit piperul atacandu-i caile respiratorii.

O multime de gura casca a privit amuzata cum cei doi amorezi, goi-pusca, au fost imbarcati in masina de politie care i-a transportat la sectie, de unde-au mers acasa doar dupa ce-au platit o cautiune, asteptand finalizarea anchetei care ii va trimite in instanta.

Cititi si: 
 Un puşti a inventat, din plictiseală, CEA MAI POPULARĂ APLICAŢIE DIN LUME! Ce i-au propus Facebook, Google şi Apple (VIDEO)

■ ''Am crezut că nu văd bine!''. În ce ipostază şi-a găsit bunica şi iubitul, pe podeaua din bucătărie

■ VIDEO. Gestul unei FANTOMEI BETIVE a lasat cu gura cascata clientii unui bar

■ ULUITOR! ROSWELL, VIDEO! Corpul unui EXTRATERESTRU, carat de militari americani

×