x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Prinţesa Leia" despre producătorul Războiului Stelelor: "De câte ori mă uit în oglindă, George Lucas mai câştigă doi dolari"

"Prinţesa Leia" despre producătorul Războiului Stelelor: "De câte ori mă uit în oglindă, George Lucas mai câştigă doi dolari"

15 Sep 2011   •   15:14
"Prinţesa Leia" despre producătorul Războiului Stelelor: "De câte ori mă uit în oglindă, George Lucas mai câştigă doi dolari"

Carrie Fisher, actrita care a interpretat-o pe Printesa Leia in trei dintre filmele din seria Razboiul Stelelor spune ca regretul vietii sale este ca a cedat gratis producatorului George Lucas drepturile sale de imagine in momentul in care a acceptat sa joace in film.

Carrie Fisher avea 19 in 1977, cand a acceptat rolul, iar de atunci produsele care poarta marca Razboiul Stelelor au generat incasari de ordinul miliardelor de dolari. Carrie Fisher nu a vazut insa niciun ban.

"Greseala a fost ca mi-am cedat gratis drepturile de imagine. In perioada aceea nu prea exista conceptul acesta. Nu existatu produse care sa poarte marca unui film. Si nimeni nu-si imagina cat de departe avea sa mearga aceasta franciza. Nu ca eram prea mandra de imaginea mea, dar cand ma uitam in oglinda, nu aveam idee ca voi ceda ceva atat de valoros", a povestit Carrie Fisher.

"Pe masura ce a trecut timpul, ma trezeam cu tot felul de oameni care imi ziceau: Avem licenta de la George Lucas sa fabricam acesti ciorapi. Asa ca fiica mea putea sa poarte ciorapi cu fata mea pe ei. Cati bani as fi putut face de pe urma imaginii mele, daca nu o cedam? Nu vreau sa stiu. E prea suparator. Dar si amuzant", a spus Carrie Fisher.

"George este omul care m-a transformat intr-o papusa. Chiar o papusa in care fostul meu soti infigea ace (am gasit una intr-un sertar). De asemenea, m-a transformat intr-o sticla de sampon. Imi rasucesti capul, iar lichidul mi se scurge prin gat. Ce-ar zice Freud de asta? S-a facut si un sapun, cu sloganul: "Sapuneste-te cu Leia si te vei simti si tu ca o printesa". La Burger King m-au transformat intr-un ceas. Sunt un fel de chestie in stil lego. Caci printre posesiunile lui George se numara si imaginea mea. De cate ori ma uit in oglinda, George Lucas mai castiga doi dolari. Partial, acesta este motivul pentru care este atat de bogat".

George Lucas, detinatorul francizei "Razboiul Stelelor" are o avere estimata de 3,2 miliarde de dolari.

×
Subiecte în articol: carrie fisher george lucas printesa leia