x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prinţul William şi-a petrecut ziua de naştere alături de camarzii de arme.

Prinţul William şi-a petrecut ziua de naştere alături de camarzii de arme.

21 Iun 2011   •   12:10
Prinţul William şi-a petrecut ziua de naştere alături de camarzii de arme.

Printul William si-a petrecut ziua de nastere la munca, sarbatorind implinirea a 29 de ani marti, alaturi de camarazii de arme de la baza Royal Air Force de pe insula Anglesey (la nord de Tara Galilor), unde activeaza ca pilot de salvare, a anuntat purtatorul sau de cuvant, transmite AFP.

'Este o zi de munca la fel ca oricare alta pentru print la baza RAF de pe Anglesey', a precizat reprezentantul lui William, adaugand ca nicio alta sarbatoare particulara nu a fost prevazuta pentru aceasta zi.

Printul William, duce de Cambridge, este cel de-al doilea in ordinea descendentei la tronul Marii Britanii dar si un talentat pilot de elicopter ce a participat la zeci de misiuni de salvare dupa ce a fost repartizat la baza RAF din Anglesey, in luna septembrie a anului trecut.

'Este foarte ocupat cu pregatirea calatoriei in Canada si California', a mai adaugat purtatorul de cuvant facand trimitere la faptul ca William si sotia sa, Catherine ducesa de Cambridge, vor incepe la 30 iunie primul lor turneu oficial peste hotare.

×