x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prinţului Charles îi place să tragă cu urechea la ce spune lumea despre el

Prinţului Charles îi place să tragă cu urechea la ce spune lumea despre el

21 Sep 2010   •   00:00

Prinţului Charles îi place să asculte pe ascuns ceea ce vorbesc despre el oaspeţii care îi vizitează reşedinţa de la ţară din Highgrove, din vestul Angliei, după cum dezvăluie moştenitorul tronului britanic într-un documentar, informează Efe.



Prinţul de Wales a mărturisit că simte o puternică curiozitate să afle ce părere au oamenii despre el, astfel încât câteodată ajunge să se trântească la pământ, pentru a nu fi observat în timp ce încearcă să tragă cu urechea.

Întrebat dacă şi-a spionat musafirii, Charles a răspuns, râzând: "Ok, am făcut-o. Însă numai când sunt afară lângă fereastră. Trebuie să te trânteşti la pământ".

În acelaşi documentar, intitulat "Highgrove: Alan Meets Prince Charles", care va fi transmis joi de BBC, prinţul vorbeşte cu ziaristul Alan Titchmarsh despre întreţinerea grădinii pe care a amenajat-o la reşedinţa sa, încă de când a cumpărat proprietatea, acum 30 de ani.

În ceea ce priveşte plantele, Charles a afirmat că acestea reprezintă unul dintre lucrurile care îl ajută să se menţină "relativ sănătos". "Sunt fericit atunci când le vorbesc plantelor şi arborilor, iar la rândul meu ascult ce spun", a adăugat el.

În fiecare an, 30.000 de vizitatori, în marea majoritate grădinari, au ocazia să viziteze domeniul de la Highgrove. Costul biletului de intrare este de 15 lire (circa 17 euro) de persoană, fondurile ajungând la organizaţiile de binefacere patronate de prinţ, notează Agerpres.

×
Subiecte în articol: lumea