x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prostuţele şmechere

Prostuţele şmechere

de Sînziana Stancu    |    20 Iun 2010   •   00:00
Prostuţele şmechere
Sursa foto: /Reuters

Un coeficient mai scăzut al inteligenţei pare să fie mai degrabă un dar de la Dumnezeu pentru femeile care îşi doresc un partener de viaţă bogat.

Cercetătorii americani afirmă că la "prostuţe" funcţionează mai mult nevoia instinctivă de a-şi asigura un viitor financiar cât mai bun, mai ales pentru copiii lor, decât instinctul lăcomiei.

Specialista Christine Stanik, de la Universitatea Michigan, citată de Daily Mail, afirmă că e "absolut firesc" pentru femeile cu IQ scăzut şi educaţie precară să încerce să atragă bărbaţi care le-ar putea oferi un viitor financiar stabil. Unul dintre exemplele cele mai grăitoare în acest sens este, după cum bine ştim, fostul "iepuraş" Playboy Anna Nicole Smith (foto). Numai că pe ea excesele au dus-o pe lumea cealaltă!...

Specialista americană a constatat, pe de altă parte, că femeile inteligente, independente şi de carieră sunt mai tentate de relaţiile pe termen scurt, ele având un stil de viaţă frenetic, incompatibil cu o relaţie stabilă. În plus, sunt în stare să îşi câştige singure o existenţă frumoasă, astfel încât să nu depindă financiar de un bărbat.

×
Subiecte în articol: magazin