x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Protevelion!

Protevelion!

de Ramona Draghici    |    29 Dec 2006   •   00:00
Protevelion!

Protevelionul va duce Romania in Uniunea Europeana in hohote de ras, in rafale de nebunie, in cascade de comedie, in cantece de voie buna si milioane de pasi de dans.

Vedete, comedie, cantec si dans ca-n… UE. Protevelionul va duce Romania in Uniunea Europeana in hohote de ras, in rafale de nebunie, in cascade de comedie, in cantece de voie buna si milioane de pasi de dans. Pro TV va petrece Protevelionul alaturi de telespectatorii sai si de cele mai nebune vedete din Romania, ca sa arate Europei cu ce "bagaj" de distractie si de calitati intram noi in Uniune.

"Incidente" haioase. De la ora 17:00, Stirile Pro TV vor avea o editie speciala in care au adunat cele mai tari momente din 2006, cele mai bune stiri, cele mai mari gafe ale politicienilor romani si cele mai haioase "incidente" prin care au trecut corespondentii Pro TV. Stirile de la ora 19:00 vor prezenta romanilor cum isi petrec Revelionul semenii lor mai bogati, faimosi, dar si cei mai saraci, pentru ca integrarea e una pentru toti. De la ora 20:00, Pro TV va difuza doua ore de "Best of" din productiile sale. Telespectatorii emisiunii "Dansez pentru tine" vor putea savura intr-un ritm alert toate balbele prezentatorilor, cele mai haioase faze din emisiune etc. De la ora 22:00, Pro TV da startul la numaratoarea inversa pana la integrare si la o distractie nebuna. De asemenea, vor fi si dueluri in emisiunea de Revelion. Celebrii calusari se vor bate in pasi de dans si de traditie cu baletul emisiunii cucerit de vremuri "europene".

"Sukar - Suflet de Tigan". Actorii din "La Bloc", "Meseriasii", "Om sarac, om bogat" vor veni in fata Europei cu glume "made in Romania" care sa cucereasca Vestul cu salbaticia lor. Printre ei se strecoara si Nicoleta Luciu, care "va inainta" telespectatorilor motivele de lauda ale romanilor in fata lumii intregi. De la ora 2:00, eurotelespectatorii se vor distra "Sukar" cu un megaconcert cantat direct din "Suflet de tigan". Exotica familie muzicala sustine la Pro TV un recital extraordinar, cu melodii ce te duc cu gandul la origini. Mai mult decat o muzica, stilul Sukar incanta, deopotriva, sufletul si mintea.
Acasa TV
Telespectatorilor postului Acasa li s-a pregatit un Revelion Latino. Sambata, de la ora 13:30, se reintalnesc cu Thalía in singurul sau lungmetraj, "Mambo Caf...". De la 20:30, Michael J Fox si Gabrielle isi dau intalnire la Cinema Acasa, in comedia romantica "Dragoste de cinci stele". Duminica, 31 decembrie, de la ora 12:30, Ruddy Rodríguez se destainuie in emisiunea "Confesiuni cu Viviana Gibelli", pentru ca de la ora 13:30 sa traiasca, alaturi de Luis Jos... Santander, o poveste desprinsa din legende venezuelene in filmul "María Lionza".

PASIUNE. Antrenamentul pentru o lunga noapte magica, de dans, incepe la ora 20:30, o data cu filmul "Danseaza cu mine". Vanessa L. Williams si Chayanne sunt profesorii perfecti de dans. Revelionul latino incepe la ora 23:00 cu cele mai mari staruri si cea mai buna muzica, in exclusivitate, la "Premiile Grammy pentru muzica latino, 2006". Jennifer L"pez, Shakira, Ricky Martin, Alejandro Sanz, RBD, Thalía, Marc Anthony sunt doar cateva dintre megastarurile care vor incinge atmosfera ultimei nopti a anului. De la ora 3:00, la Cinema Acasa se poate viziona un film de referinta, "Pacatele parintelui Amaro", o drama de exceptie cu Gael García Bernal, Ana Claudia Talanc"n, Sancho Gracia, Ang...lica Arag"n. Luni si marti, 1, respectiv 2 ianuarie, de la ora 14:00, Acasa prezinta Miss Venezuela 2006. Un spectacol al frumusetii, bucuriei si luminii. (Adriana V. Paduraru)

×