x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Punctul pe G - Cocktail romantic

Punctul pe G - Cocktail romantic

23 Feb 2007   •   00:00
Punctul pe G - Cocktail romantic

Un "Orgasm" pentru mine si-un "Pasaport spre Iad" pentru doamna

Un "Orgasm" pentru mine si-un "Pasaport spre Iad" pentru doamna

Cand decizi sa petreci o seara romantica alaturi de cineva drag, de obicei alegi un restaurant mai socotit, cu flori pe masa si frapiera alaturi, in caz ca ai motive de sarbatoare ce necesita scaldarea in alcool spumos si piscator la limba.

TOL FESTIV. Pentru o astfel de ocazie te vei impodobi ceva mai acatarii, de pilda cu un deux pieces chic, decoltat, desi nu foarte-foarte - atata doar cat sa atate, nu sa ofere pe tava (respectiv de-a dura peste masa), si tot asa. Dansul, la fel, un pic festiv, un pic greoi in miscari (ca doar nu iese zi de zi la restaurant si-aici, deh, trebuie sa se poarte cu eticheta - pe care, apropo, de un’ s-o dibui daca n-ai avut-o niciodata?!), nitel cam caraghios si-olecuta cam ne-ndemanatic. Suntem deci conformi! Lumea nu se uita la noi ca la urs, deci totul e sub control. Cadram! Insa numai pana la proba contrarie. Care nu intarzie sa se-arate. Nu stiu de ce, dar cred ca pe proprietarii de restaurante - obligati fiind sa-si gadile la talpi clientii pentru ca sa-si poata intretine domniile lor familiile numeroase - ii incearca un sentiment de frustrare. Fiindca nu i-o pot arunca in fata clientului pe-mpricinata, i-o ascund nevinovatului in meniu. Cum ar fi, vai de eticheta ta daca te arde cheful de-un cocktail, ca te-ai cam fript.

COCKTAIL. Imaginati-va deci ca pur si simplu nu doriti un vin fin. Ci doriti o combinatie fistichie. Si doamna, asemenea. Ospatarita, atent pregatita pentru excelenta servire a clientilor, decenta si umila, se afla la dispozitia dumneavoastra. Asteapta comanda. Numai ca, vedeti, e o adevarata proba de curaj sa faci, pentru doua cocktail-uri, comanda care suna asa: "Pentru mine un «Orgasm» si pentru doamna un «Pasaport spre Iad»". Pentru ca da, asa le cheama pe ele. Pe cocktail-uri. La fel de penibil ar fi sa te serveasca un barbat si tu sa-i spui senin: "As dori un "Sex cu sotia ta»". Hm.. se poate lasa cu bataie: de unde se trage probabil si numele urmatorului cocktail de pe lista - "Creier insangerat". In fine, daca doamna in compania careia te afli nu e tocmai o frumusete ambulanta si nu stii cum sa-i atragi atentia asupra aspectului, ii poti comanda o "Mary cea buboasa" sau, daca nu indraznesti decat sa-ti plangi de mila, ceri o "Masturbare trista". Bon appetit!

ANUSKA

Stire

Cand sunt suparata, simt nevoia sa dispar, sa ma afund in propria-mi amaraciune, sa ma teleportez in tinutul noptii, unde sa-mi ling ranile fara ca lacrimile mele grele sa straluceasca dureros in razele soarelui. Pe de-alta parte, cand se iteste instinctul de supravietuire, vreau sa uit de necaz si sa ma-nconjor de lume multa si galagioasa. Sa vindec jalea mea cu bucuria lor. Totusi, cand sunt fericita, n-as vrea decat sa stie toata lumea ca sunt fericita. Unii zic ca daca te bucuri prea tare starnesti duhuri rele. Zgandari piaza rea. Asa o fi, cin’ sa stie? Cert e ca tare mult as vrea, uneori, sa opresc lumea pe strada sa ii spun de bucuria mea. Sa dau si eu telefon la "stiri" si sa ii amintesc ca pe lumea asta nu sunt numai doua categorii de oameni, respectiv nefericitii, care traiesc in mizerie crunta, si bogatii excentrici, la polul opus. Sunt si altii, care merg la serviciu cu transportul in comun, isi cumpara haine din magazine modeste, nu stiu ce gust au icrele negre si n-au facut niciodata baie intr-o cada prevazuta cu sistem de masaj, dar care stiu sa petreaca, stiu sa aranjeze mancarea-n farfurie in asa fel incat s-o mananci din priviri, oameni care stiu sa se bucure in fiecare zi de dimineata pentru simplul motiv ca a mai venit o zi pe care s-o traiasca alaturi de cei dragi lor, in locurile dragi lor. Sunt oameni care stiu sa iubeasca si sa-ngrijeasca o mata rahitica, care hranesc un caine flamand si care zi de zi pun la pervaz firimituri de paine uscata. Unora li se pare hilar sa te bucuri cand cainele te linge pe mana in semn de rasplata. Probabil ca asa e. Hilar. Bogatii hranesc si ei. Ii hranesc pe altii de care doresc sa se foloseasca. Ii hranesc pe unii pentru ca acestia sa le fie prieteni. Isi hranesc de fapt dusmanii. Voiam sa sun la "stiri" sa le spun ca-s fericita. Nu mor de foame, nu traiesc in ghetouri, nu sunt un caz social. Nu sunt mare om de afaceri si nici nu sunt o amanta-ntretinuta de un personaj celebru. Sunt doar un om fericit! Nu-i asa ca asta-i o stire? Ba poate chiar o stire-bomba - sa fii fericit din mai nimic!

×