x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Punctul pe G - Iubiri problema

Punctul pe G - Iubiri problema

24 Noi 2006   •   00:00
Punctul pe G - Iubiri problema

Necazurile celebre pot afecta grav echilibrul social

Necazurile celebre pot afecta grav echilibrul social

Ditamai fata prezidentiala a decis sa se desparta de ditamai ginerele prezidential. Fireste, nimic nu se poate intampla altfel decat pe fondul uneia dintre numeroasele despartiri si impacari ale cuplului Bahmuteanu-Prigoana. Chestiune care ma ingrijoreaza la maximum din punct de vedere social. Ar trebui nascocite niste reguli de preventie a socurilor din dragoste, caci cred sincer ca cei doi nu au cum, la modul obiectiv, sa mai stea de-acuma bine cu nervii: azi ma vrei, maine nu, azi ti-am dat un inel, maine ti l-am luat... De pilda, dl Prigoana poate fi afectat la un moment dat din pricina ca are parte numai de iubiri in transe nabadaioase si nestatornice. Iar asta ii poate afecta activitatea. N-am vrea sa zaca gunoiul pe strazi doar pentru ca patronul plange cu lacrimi de crocodil si si-a pierdut abilitatile manageriale din cauza de amor zdruncinat. Apoi, daca dna Adriana e suparata, ea nu mai poate acorda atentia cuvenita treburilor din redactia revistei pe care o conduce. Asta poate duce la nazbatii aparute in presa, pe care oamenii sa le si creada. Iata deci cum se poate destabiliza intregul curs al vietii sociale din cauza cutremurului Bahmuteanau-Prigoana.

VAI-VAI! Fireste, nu mai putin important este divortul dintre Bodo si Ioana Basescu. Dupa ce ca e la ei acasa, trebuie musai sa fie si in ziare si la stiri. Cum sa ratezi asa o stire?! La fel de inadmisibil ar fi si s-o lasi in pace pe Andreea Marin, sa-si vada la ea acasa de fericirea sau nefericirea cu Banica al ei sau sa n-o mai chestionam pe Medeleanu ca de ce nu se mai vrea cu sotul de la Taxi. Ca s-ar putea sa si aflam si, uimitor!, sa constatam ca nu ne pasa.

BUBOI. In fine, pentru linistea mea personala in ce priveste interesul fata de cuplurile publice, tin sa atrag atentia Romaniei ca avem o problema. O cheama Andreea Esca. Efectiv nu pot sa cred ca femeia asta poate fi fericita de-adevaratelea. Ceva sigur trebuie sa puta. Si cand presa o sa sparga buboiul, sa vezi atunci ca nici la integrare n-o sa ne mai stea capul. Pentru ca, nu-i asa?, iata ocazia sa dansam in delir pe fericirea distrusa a inca unei vedete publice. Si neaparat trebuie sa ne intereseze.

Pai cum mai dormea bunica aseara daca nu afla ea de biata Ioana si de saracul Bodo, care s-au ratacit pe drum... tz-tz-tz

ANUSKA

Ritualuri

Barbatii rad de noi cand ne zgaim cu orele in oglinda noastra de la mama de-acasa. Devin irascibili cand acelasi lucru se intampla in baia comuna, pe care ei o folosesc strict pentru a-si destupa colonul si a-si usura vezica. Desigur, nu vor ranji la nesfarsit in oglinda storcandu-si nu stiu ce cos zburdalnic asezat unde nasul se lipeste de obraz, nu vor folosi chiuveta ca sa clateasca rufe si nici faianta n-o vor spala cu ocazia curateniei generale. Ei nu pricep insa ca "aranjatul" reprezinta un ritual. Nu poti sa iesi afara daca n-ai petrecut timpul tau personal in baie, decat cu riscul de a te simti cumva desucheata. Asa cum dumnealor, pe de alta parte, n-ar putea sa vina acasa in ziua cu meci, sa lase frumusel sacoul pe valet, sa-mbrace treningul de scandal si s-asculte comentariile microbiste in timp ce dau cu aspiratorul. Pentru ca pur si simplu asta seamana cu o amputare a spiritului lor masculin. Caci urmaritul meciului, ca si fardatul sunt desigur ritualuri. Cum ar fi si cel al sexului, de exemplu. Doar ca-n privinta asta, ritualul lui nu se pupa cu al ei. De exemplu, ei confunda preludiul imperecherii cu aluziile verbale si cu sugestiile fizice. "Hai in pat", simultan cu insinuarea agresiva a bazinului excitat al dumnealui in bazinul ei. De asemenea, dumnealor nu inteleg ca femeile nu gasesc chiar orice moment ca fiind propice pentru sex. De pilda, asa cum ne place sa ne asezam picioarele comod pe masa din sufragerie atunci cand urmarim cu maxima atentie o pasa efectuata de Banel Nicolita, asa ne place si noua sa avem parte de clipe fericite la dus inainte de-a sari pline de entuziasm in chilotii partenerului. Sunt chestiuni de bun-simt care n-ar trebui sa mire pe nimeni. Asa cum n-ar trebui ca domnii sa se lase prada suduielilor si ingrijorarilor conjugale atunci cand doamna nu vrea sa guste daca bombonica n-a fost intai atent imbalsamata. Iar o chestiune de ritual, vezi bine, care n-are a face cu nimic altceva decat cu apa si sapunul obligatorii inainte de orice fel de contact. Chirurgii stiu de ce! E o chestie naturala. Trebuie doar s-o mai exersam din cand in cand.
!
×