x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Raluca dă, Morar primeşte

Raluca dă, Morar primeşte

de Adriana Paduraru Vaduva    |    28 Aug 2009   •   00:00
Raluca dă, Morar primeşte
Sursa foto: Lucian Alecu/Jurnalul Naţional

Mihai Morar revine, de la 31 august, cu un nou sezon al emisiunii Răi da’ buni. În fiecare zi de luni până joi, de la ora 19:30, vedetele vor da din casă şi la propriu, şi la figurat.



Mihai Morar revine, de la 31 august, cu un nou sezon al emisiunii Răi da' buni. În fiecare zi de luni până joi, de la ora 19:30, vedetele vor da din casă şi la propriu, şi la figurat. "Invitaţii emisiunii vor dona câte un obiect util, pe care noi apoi îl vom expune în vitrină. Iar telespectatorii care vor participa la concurs vor putea intra în posesia respectivelor obiecte", ne-a divulgat Mihai. Printre cei care au spus DA fără să stea prea mult pe gânduri a fost şi Raluca Lăzăruţ.

"Cred că, dacă oamenii ar fi mai generoşi unii cu alţii şi ar face gesturi de atenţie, iubire sau tandreţe, lumea ar fi puţin mai... suportabilă", mărturiseşte Raluca. Vedeta tv nu vrea să dezvăluie obiectul pe care îl va aşeza în vitrina emisiunii Răi da' buni. A dat totuşi puţin din casă şi a "deconspirat" faptul că este un obiect care reprezintă cei trei ani petrecuţi la pupitrul ştirilor sportive: "Ceva care înseamnă mult pentru mine şi care adună în el atâtea amintiri".

"BATERII ÎNCĂRCATE"
Pentru că vara trecută s-a lansat Radio Zu şi n-a avut timp de vacanţă, Mihai Morar şi-a început concediul acasă la Baia Mare. "Acolo îmi încarc cel mai bine bateriile. Nici o cameră de hotel de cinci stele la malul mării nu se compară cu camera în care ai copilărit.
În plus, mi-am dus acolo şi fetiţele care n-au fost niciodată la Baia Mare", a povestit Mihai.

La rândul său, Raluca a vizitat mai toată Europa. După Finlanda şi Laponia, vedeta tv a ajuns şi la Dublin, chiar în ziua concertului U2. "A fost un concert de excepţie, în care cei 100.000 de oameni cântau la unison «One», în care scena nu mai lăsa loc de interpretări şi comparaţii. Un concert la care efectiv am uitat să respir. Dublinul m-a fermecat iremediabil prin ospitalitatea şi energia pozitivă pe care o emană locuitorii lui, prin grija pe care o au irlandezii faţă de tot ce ţine de natură. M-am întors cu un sentiment de linişte şi împăcare cu mine însămi şi cu ideea că, dacă într-adevăr omul trăieşte mai multe vieţi, eu una din ele am trăit-o cu siguranţă în Dublin."

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă