x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rapid / Tamandare, fără maşină de Sărbători

Rapid / Tamandare, fără maşină de Sărbători

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Dec 2007   •   00:00
Rapid /  Tamandare, fără maşină de Sărbători

Brazilianul Marcos Tamandare, a rămas fără permisul de conducere şi este cercetat penal după ce, duminică seară, a accidentat uşor o tănără de 23 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, informează Poliţia Capitalei.

Brazilianul Marcos Tamandare, legitimat la Rapid Bucureşti, a rămas fără permisul de conducere şi este cercetat penal după ce, duminică seară, a accidentat uşor o tănără de 23 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, informează Poliţia Capitalei.

NEATENŢIE. Accidentul a avut loc duminică, la ora 20.30, pe bulevardul Iancu de Hunedoara. Autoturismul Ford cu numărul de inmatriculare B 31 TMM condus de fundaşul giuleştean se deplasa dinspre Calea Victoriei către şoseaua Ştefan cel Mare. După ce a trecut de intersecţia cu Calea Dorobanţi, a virat dreapta şi nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, lovind o tănără de 23 de ani. Tănăra a fost dusă de fotbalist la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde s-a constatat că a suferit o contuzie. In urma incidentului, Tamandare s-a ales cu dosar penal pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, cazul urmănd să fie soluţionat de Biroul Cercetări Penale al Poliţiei Sectorului 1.

×
Subiecte în articol: magazin