x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ras si voie buna la Protevelion

Ras si voie buna la Protevelion

28 Dec 2004   •   00:00

REVELION
De Revelion, Pro TV vine in intampinarea telespectatorilor cu o mare portie de voie buna, asa, ca sa-nceapa bine noul an. Tema generala, "Razi la Pro TV pana la anu’ si la multi ani" vorbeste de la sine.
Programul nu duce lipsa de scenete amuzante, glume istete, subiecte inedite, un Mos Craciun sugubat si o gramada de vedete simpatice, printre care George Vintila cu "icstrim-ul" lui, Roxana Ciuhulescu cu "Pro Motor", Mihai Dedu cu stiri matinale transmise la ore tarzii din noapte, Andi Moisescu cu replici celebre "Marca Inregistrata" si nu in ultimul rand Hi-Q si Dj-ul Pro Fm Nono Semen.

Pe langa ei, actori dintre cei mai amuzanti si promitatori vor sustine programul de ras: Catalin Neamtu, Mihai Calin, Bogdan Talasman, Florian Ghimpu, Luminita Erga si Ioana Flora. Misiunea lor e limpede: sa asigure rasul la Pro TV.

Noaptea de Revelion vine si ea cu o mare surpriza, incepand de la ora 22:00.

Vacanta Mare a pregatit o emisiune cu totul si cu totul speciala si foarte lunga: "Numarul de Revelion…se termina greu".

Echipa a muncit mai bine de trei zile la emisiunea in patru acte, iar Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu anunta fanii ca daca stau cu ochii pe Pro TV vor vedea ce n-au vazut nici micul Paris, nici Tara Romaneasca.

Adica romani obisnuiti transformati peste noaptea de Revelion in vedete. Cum? Neuronii stingheri ai lui Garcea pun pe picioare o noua televiziune, impusa cu forta, unde vedetele Pro TV vor fi obligate, de frica "bulanului", sa-i cante-n struna marelui Garcea.

AN NOU CU GRILA NOUA LA PRO CINEMA
Incepand cu prima zi a lui 2005, Pro Cinema le serveste telespectatorilor o portie dubla de productii cinematografice pentru toate gusturile.

Una din marile schimbari este aceea ca programul Pro Cinema va incepe in fiecare dimineata la ora 9:00 si se va sfarsi in jurul orei 4:00 a.m.

O premiera este difuzarea filmelor la ora 17:00. De Revelion, surpriza pentru iubitorii stilului disco: filmul "Xanadu" va fi difuzat la ora 3:00 a.m. In scenele dansante apar si Betty Brable si Nancy Sinatra, iar in numarul "Dancin’", unul din cele mai ciudate numere muzicale puse vreodata pe celuloid, o orchestra gen Glen Miller canta cu rockerii The Tubes. Urmeaza apoi la Pro Cinema seriale si filme ca Seinfeld, Cheers, Nikita, Terapie Intensiva, Fantasmele Noptii, Evadatul, Sub Pamant SRL si multe multe altele.

REVELION CU MULTA MUZICA SI TELENOVELE LA ACASA TV
Seara de Revelion la Acasa TV incepe la ora 21:00, cand telespectatorii vor putea urmari o editie speciala a telenovelei "Numai Iubirea", din culise. Mici accidente, balbe haioase, secvente taiate la montaj, amanunte picante din spatele camerelor de filmat vor incalzi atmosfera de petrecere. La doar 10 minute dupa Anul Nou, Acasa transmite in exclusivitate "Miss Venezuela 2004", celebrul concurs de Miss National din tara cu cele mai multe castigatoare de Miss World si Miss Univers. Dimineata, la ora 04:30, urmeaza castigatorii celor 18 categorii prestigioase ale premiilor MTV LATIN-AMERICAN VIDEO MUSIC 2004.

Prima zi a anului continua cu un concert inedit al formatiei "Brazilian Girls", alt concert extraordinar al Loredanei Groza si nu in ultimul rand un concert omagial, "Azucar", tribut Celiei Cruz. Plus comedia romantica "Sex, iubire si tradare", la ora 22:00. (Pagina realizata de Miruna Mihalcea)
×