x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ratingu’, frate cu romanu’

Ratingu’, frate cu romanu’

de Sebastian S. Eduard    |    07 Apr 2006   •   00:00
Ratingu’, frate cu romanu’

Saptamana trecuta ne-am confruntat cu un record in televiziune. Partida de fotbal de pe Giulesti, dintre Rapid si Steaua, a realizat cel mai mare rating de cand exista in Romania sistem modern de masurare a audientei.

(RAUTA)CIZME
Saptamana trecuta ne-am confruntat cu un record in televiziune. Partida de fotbal de pe Giulesti, dintre Rapid si Steaua, a realizat cel mai mare rating de cand exista in Romania sistem modern de masurare a audientei. Rating de 34,5% si o cota de piata de 61,9% nu sunt de ici-de, colea si cred ca acestea ar fi echivalentul venirii matusii Tamara la Stupize-Stupize cu nobilul scop de a-l cere in casatorie pe Base, brusc trecut la "mormonism" sau cum naiba s-o zice. Rautaciosi - ca asa suntem de felul nostru - , trebuie sa facem o rectificare. Cel mai mare rating din istorie l-a facut totusi emisiunea "Revolutia romana in direct", care a durat cateva zile, a avut o groaza de ghesti stari si a fost prinsa atat de bulgari, cat si de unguri, dar mai ales de rusi si americani. Dar sa (ne) revenim. Romanii mananca transmisiuni sportive pe paine. O dovedesc transmisiunile sportive de la Rapid-Steaua sau Steaua-Rapid. O dovedeste si topul anului trecut, in care, din primele zece transmisiuni, opt sunt cu profil fotbalistic. Pe locul 24 al transmisiunilor de anul trecut - o surpriza. Meciul dintre Steaua si Villareal, care la 10 martie 2005 nu a mai avut loc din cauza conditiilor atmosferice, i-a facut pe romani sa urmareasca un foarte palpitant buletin meteo cu rating de 16%. Audienta care i-ar face invidiosi pe orice Bruce Willis, DiCaprio sau alti specialisti in blockbustere.

"Cel mai mare rating din istorie l-a facut totusi emisiunea «Revolutia romana in direct», care a durat cateva zile, a avut o groaza de ghesti stari si a fost prinsa atat de bulgari, cat si de unguri, dar mai ales de rusi si americani"

×