x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme: Croşetez, deci exist

(Răută)cizme: Croşetez, deci exist

de Sebastian S. Eduard    |    26 Sep 2008   •   00:00

Unul pe faţă, unul pe dos, iar la cinci ochiuri scazi. Cam aşa este şi în politică. Zoon politicon încearcă din răsputeri să-şi arate faţa umană, aşa că în curând îi vom vedea în cele mai diferite ipostaze.



Unul pe faţă, unul pe dos, iar la cinci ochiuri scazi. Cam aşa este şi în politică. Zoon politicon încearcă din răsputeri să-şi arate faţa umană, aşa că în curând îi vom vedea în cele mai diferite ipostaze. Pregătiţi-vă: politicienii fac lucruri trăsnite! Acum nu ştim ce va ieşi din ghemul roşu al dnei Udrea. Ar putea ieşi o căciuliţă, ar putea ieşi o poşetuţă – depinde de interpretarea (electorală sau nu) a lui Moni. Unul pe faţă, unul pe dos, iar la cinci ochiuri scazi. Vadim, care dă de mâncare la câini, Băse care se duce la terasă cu soţia, Tări, care merge la cumpărături în supermarket. Sunt gesturi făcute de-a lungul timpului care şi-au avut semnificaţia lor. Nu înţeleg de ce dna Udrea a ales să-şi arate faţa umană. Pentru că dânsa nu are în nici un caz o imagine de robocop. Sau de Frenkenstein.
Şi încă o nepotrivire. Înţelegem că şi-a ales din cochetărie – şi nu din pur şi mercantil calcul politic – un ghem de culoarea roşie în detrimentul unuia portocaliu. Unul pe faţă, unul pe dos, iar la cinci ochiuri scazi.
Ptiu, ptiu – să nu te deoache cineva!

×
Subiecte în articol: parerea mea