x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Rauta)cizme - "Dane, uite ca aia intra in partid la Vadim!"

(Rauta)cizme - "Dane, uite ca aia intra in partid la Vadim!"

de Sebastian S. Eduard    |    24 Noi 2006   •   00:00

"Voi pune la dispozitie toata capacitatea mea fizica si intelectuala pentru a face lucrurile sa mearga bine. Cine stie, poate voi ajunge si parlamentar de Bucuresti", a spus Oana Zavoranu, proaspat intrata in Romania Mare. Stirea a naucit spectatorii care s-au uitat buimaci la calendare sa vada daca nu cumva aveau de-a face cu o farsa de 1 aprilie.

"Voi pune la dispozitie toata capacitatea mea fizica si intelectuala pentru a face lucrurile sa mearga bine. Cine stie, poate voi ajunge si parlamentar de Bucuresti", a spus Oana Zavoranu, proaspat intrata in Romania Mare. Stirea a naucit spectatorii care s-au uitat buimaci la calendare sa vada daca nu cumva aveau de-a face cu o farsa de 1 aprilie. "Imi face placere sa anunt intrarea in PRM a frumoasei actrite Oana Zavoranu. Ea va fi consilierul meu de imagine", a declarat Corneliu Vadim Tudor. "Ea nu trebuie sa faca nimic special. Trebuie sa stea cum sta acum, langa mine, si sa zambeasca frumos", a mai spus el.

Pana acum vedetele media s-au ferit sa treaca transant, cu acte in regula, intr-o anumita barca politica, desi simpatiile s-au mai ghicit pe ici, pe colo. Singurul care se zbate intre doua pasiuni pare a fi Dan Diaconescu, a carui tragedie electorala se consuma intre Becali si Vadim. Daca Prigoana ar anunta maine ca isi face partid, atunci am putea vorbi chiar de un hat trick.

Intrebarea este urmatoarea: ce se va intampla atunci cand Oana Zavoranu se va plictisi de Romania Mare si o sa i se fluture (scuzati dle Gheorghe, nu era vorba de PNL), o sa i se fluture, zic, de partid? Probabil ca, pentru a face fata scandalului si a supravietui, Bahmuteanu si Prigoana vor trebui sa se recasatoreasca.

×