x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Rauta)cizme - Teo, CNSAS, Stoicikov, Tom si Jerry

(Rauta)cizme - Teo, CNSAS, Stoicikov, Tom si Jerry

de Sebastian S. Eduard    |    08 Sep 2006   •   00:00

Saptamana asta am avut emotii. Am crezut pentru o clipa ca tot scandalul de la CNSAS, toate expulzarile din partide, injuraturile de mama, de tata sau de alte animalute de pe langa casa omului vor fi uitate.



Saptamana asta am avut emotii. Am crezut pentru o clipa ca tot scandalul de la CNSAS, toate expulzarile din partide, injuraturile de mama, de tata sau de alte animalute de pe langa casa omului vor fi uitate. Toate dosarele din copilarie scrise à la Ion Creanga de diferiti tovarasi si tovarase - de urmaritor sau urmarit - am crezut, o sa se dea la fund pentru a face loc unui eveniment mult mai important: plecarea lui Teo din Pro. Ghinionul ei a fost, pe rand, atat Sarbu, Turcu, dar mai ales Bulgaru si Mutu. Cu primul nu s-a inteles, cu al doilea nu se stie daca se va intelege, iar cu al treilea nu s-a inteles nimeni, nici macar Mutu.
Asa ca pentru a induce in eroare populatia mai lansez un zvon pe piata media: cica Teo s-ar afla in tratative cu postul bulgaresc BTV pentru realizarea unei emisiuni de umor culinar "24 Ceasa".
Dar sa revenim la oile si dosarele noastre. Teo s-a dus ca o briza de primavara, esecul de la Constanta a tinut numai pana la meciul cu Albania, iar noi am ramas tot cu ochii-n soare si cu gandul la dosare.
De asta ma tot chinuieste o intrebare: in desenele animate cu Tom si Jerry, cand ei se tot roteau in jurul mobilei si se altoiau cu tigaia si cu scandura de calcat, ei bine, in aceste desene animate cine avea dosar de urmarit si cine de urmaritor? Si, mai ales, unde este acum buldogul? Mmm?

×